Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Napad u Žitkovcu: lomili po policijskoj stanici i napadali policajce

rss

02.09.2015. Blic

Policija je uhapsila F.D. (29) i F.D. (27) iz okoline Aleksinca, dok su protiv dvojice maloletnika podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog napada na policiju i demoliranja inventara policijske stanice u Žitkovcu.

Napad u Žitkovcu: lomili po policijskoj stanici i napadali policajce

Do incidenta je došlo sinoć oko 20 časova nakon sukoba osumnjičenih sa jednim meštaninom, čije ime nije saopšteno.

- Oštećeni je došao u policijsko odeljenje u Žitkovcu u nameri da prijavi osumnjičene i zatraži pomoć. Ubrzo nakon toga i osumnjičeni su došli u prostorije policije u tom selu gde su, oglušujući se o naređenja policaajca nastavli sa nedoličnim ponašanjem. Tom prilikom polomili su staklo na ulaznim vratima Policijskog odeljenja i oštetili još jedna vrata, saopštila je policija.

Po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu osumnjičenima F.D. i F.D. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova zbog sumnje da su izvršili krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje.

 

Komentara: 2


# policija Žitkovac nasilje policijska stanica
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-3)

    Gggg 10.09.2015.
    O ostavi mog Brata

  • (+0) (-0)

    strasnilo 31.08.2016.
    Sad na scenu stupaju njihova ljudska i manjinska prava i ostale gluposti kao sto su socijalni slucajevi i eto njih na slobodu i jos ce MUP njima da plati odstetu kao uzornim gradjanima.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}