Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Majka i dete poginuli pretrčavajući autoput

rss

07.12.2010.

Biljana Jevtić (39) i njen dvoipogodišnji sin M. P. iz aleksinačkog sela Donjeg Adrovca u ponedeljak uveče su poginuli na autoputu Beograd - Niš, kod benzinske pumpe "Lukoil" nedaleko od Aleksinca. Kako je rečeno u policiji, uzrok nesreće je "najverovatnije neoprezno prelaženje autoputa" dvoje nastradalih.

Majka i dete poginuli pretrčavajući autoput

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je automobil "mercedes", kojim je upravljao Slobodan I. (40) iz Beograda, oborio majku, koja je u naručju držala sina. Kako je za "Novosti" izjavio istražni sudija Goran Spasić, "mercedes" se u trenutku nesreće kretao brzinom oko 120 kilometra na sat, a osim vozača i suvozača nema očevidaca.

Ne zna se zbog čega je Biljana bila na autoputu, gde je zabranjeno kretanje pešaka. Komšije kažu da je često stopirala i išla pešice, a uglavnom se kretala na relaciji selo Žitkovac - Aleksinac.

Na dan nesreće, komšije su je poslednji put videle sa detetom oko 11 sati. Dva sata kasnije primećena je u Trnjanu. Postoji mogućnost da se uputila u Žitorađu, kod sestre na slavu.

- Ne mogu da verujem da se to dogodilo. Plašim se i kako će reagovati snaja, koja je još slabašna zbog porođaja, ali i ostalo troje dece - kaže Staniša Marković, svekar Biljanine i Sretenove ćerke Milice.

Biljana je živela u vanbračnoj zajednici sa Sretenom Paunovićem (50), sa kojim pored M. P. ima troje dece: sinove A. S. (7) i Miloša (20), kao i ćerku Milicu (18), udatu u selu, koja se nedavno porodila.


Komentara: 0


# auto-put Žitkovac saobraćaj automobil Donji Adrovac
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}