Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Alberto di Luka i nadbiskup Hočevar posetili Zdravstveni centar u Aleksincu

rss

14.01.2014. izvor: SNS Aleksinac

Dana 11.01.2014. godine Alberto di Luka, ambasador Suverenog malteškog reda Svetog Jovana i Stanislav Hočevar, Beogradski nadbiskup, posetili su Zdravstveni centar u Aleksincu.

Alberto di Luka i nadbiskup Hočevar posetili Zdravstveni centar u Aleksincu

Svečani prijem priredili su im predsednik opštine Aleksinac gospodin Nenad Stanković i direktor Zdravstvenog centra gospodin Dragan Stamenković.

Povod njihovog dolaska je donacija koju su dodelili Zdravstvenom centru aprila 2013. godine, jedno sanitetsko vozilo.

"Dosta ljudi je učestvovalo u dopremanju ovog vozila iz inostranstva, ali najveće zasluge ima Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, kome se ovom prilikom, još jednom zahvaljujem što je ovu donaciju usmerio ka našem Zdravstvenom centru" - ističe Stamenković.

Pored ove donacije, Alberto di Luka i Stanislav Hočevar su obezbedili šest obroka za siromašne građane opštine Aleksinac koji će se dodeljivati preko organizacije Karitas.

Na kraju posete, predsednik opštine Aleksinac, Nenad Stanković je uručio zahvalnice ambasadoru i nadbiskupu.

"Ja se iskreno nadam da je ovo samo početak jedne uspešne saradnje među nama. Neizmero sam zahvalan ambasadoru i nadbiskupu na donaciji koju su dodelili našoj Opštini" - ističe Stanković.

 

Komentara: 9


# predsednik opštine Dragan Stamenković Malteški red Stanislav Hočevar nadbiskup donacija Nenad Stanković Opšta bolnica sanitetsko vozilo
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-0)

  Templar 15.01.2014.
  Malteški red, zovu gi i Hospitalci, priznati u 12. vek. Pa fala gi. Al u kampanju obećavali strane investicije i nova radna mesta, a mi eve dobismo neki vitezovi, iluminati, laminati, masoni i NARODNU KUHINJU. Će ne rani Karitas tj. Žalac i Hočevar. Još malo pa će ne pokatoliče. Do mo*e*a!

 • (+1) (-0)

  aleksinčanka 16.01.2014.
  Šest obroka za prepuni grad siromašnih i gladnih sugrađana. Možda će i ovde biti partisko odredjivanje pa će i tih šest obroka dobiti Nešini puleni ... BRavo Nešo , uruči sam sebi pohvalnicu za svoj rad.

 • (+0) (-0)

  Strasno 16.01.2014.
  Pored ove donacije, Alberto di Luka i Stanislav Hočevar su obezbedili šest obroka za siromašne građane opštine Aleksinac koji će se dodeljivati preko organizacije Karitas.
  Oni su nesto obezbedili, a ova dva Sojica, sta su oni obezbedili. A i ovi nasi mantijasi umesto da se bave i humanutarnim radom kupuju nove automobile. A mozda im u opisu posla i nije humanitarni rad.

 • (+1) (-0)

  Micko 16.01.2014.
  Mi nismo sposobni da vodimo racuna o samima sebi, ali zato uvek vodimo svetsku politiku. Pustimo na miru i razne redove i organizacije a narocito katolicku crkvu. Za razliku od nas oni znaju sta rade.

 • (+0) (-0)

  kako vas bre nije sramota 16.01.2014.
  sram vas bilo hvalite se sto ste obezbedili 6 obroka a u aleksinac ima 4000 socijalno ugrozeni a vi se falite sto ste za njih ses 6 nesto ucinili bruke jedne pokrite se i cutite nista niste uradili za ovaj grad i sad ste se uvatili sa ovi laminati iz katolicku crkvu grebete se od zalca da vam pomogne

 • (+1) (-0)

  Templar 16.01.2014.
  Za Micka - Nema ja ništa protiv katolka ni bilo koje konfeseije. Ti si sam reko pravu stvar: znaju oni šta rade. Sležem se al mi neznamo i tu je problem. A taj isti G,Šone, teo da ukida "izdajnički" Otvoreni klub Aleksinac jer ga finansira Soroš (ili Soros, bem li ga). a sad mu ne smeta malteški red itd. itb. Viš, mene to licemerje nervira i Tači da mu nešto da, šone mutavi bi uzo, pa glasajte opet za naprednjaci i ostali lopovi (sps, urs).

 • (+0) (-0)

  Tačnost pre svega 17.01.2014.
  Zašto iznosite netačne podatke? Ne radi se o 6 već o ukupno 600 obroka koliko je predvidjeno projektom. Ako već želite da umanjite značaj ovog projekta nemojte na ovaj način. Da ova država brine o svom narodu i da od njega ne pravi sirotinju, ne bi ni bilo posla za Hočevara i Žalca.

 • (+0) (-0)

  Urednik 17.01.2014.
  Tekst je preuzet sa sajta aleksinačkih naprednjaka http://sns-aleksinac.org/index.php/najnovije-vesti/85-2014-01-14-21-49-11
  tamo piše da je ti 6 obroka.
  600 obroka bi već bila prevelika cifra i Karitas u Aleksincu nema mogućnosti da to spremi. Crveni krst je svojevremeno imao tih mogućnosti, ali opština nije htela da podrži taj projekat...

 • (+0) (-0)

  pa na sajtu lepo pise 6 obroka 17.01.2014.
  sad sam videla, pa na sajtu naprdnjaka lepo pise 6 obroka, a ne 600. AleksinacNet je TACNO preneo vest sa sajta SNS-a.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima