Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Završni karate turnir 2016

rss

19.12.2016. Dušan Stevanović

U subotu, 17.12.2016. godine, u Čačku je u oviru "Šotokan Karate Federacije" i "Srpske Karate Unije" održan završni turnir i proglašenje najuspešnijih klubova i takmičara u 2016 godini.

Završni karate turnir 2016

Ovo je bio 16 po redu karate turnir "Čačanski Pobednik", koji se održava svake godine, u čast jubileja dana grada Čačka.

Na ovom velikom završnom karate turniru nastupilo je 25 klubova sa 350 takmičara svih uzrasta, a karate klub "Šumatovac" i njegovi takmičari su, u takvoj konkurenciji, osvojili 12 medalja i to 3 zlatne, 3 srebrne i 6 bronzanih medalja. 

Zlatnu medalju u svojoj kategoriji u katama, kao i plaketu za najboljeg takmičara u svojoj kategoriji u 2016 godini za takmičare rođene 2002. godine u katama dobio je Ivan Udovičić.

Zlatnu medalju u svojoj kategoriji, u katama, osvojila je Isidora Stanković (pojedinačno).

Kao kata tim, zlatne medalje su osvojili Danilo Vučević, Todora Pavlović i Kristina Pavlović.

Srebrne medalje u svojim kategorijama u katama, osvojili su Martina Đorđević, Teodora Pavlović i Kristina Pavlović.

Bronzane medalje u svojim kategorijama u katama, osvojili su Ana Milčić, Matej Anđelković, Filip Anđelković, Andrija Zlatanović, Aleksa Zlatanović i Danilo Vučević.

"Ovo je još jedan u nizu uspeha našeg karate kluba koji je opet uspešno prezentovao naš grad." kaže trener Dejan Vuksanović.

Komentara: 0


# karate Šumatovac karate klub Dejan Vuksanović borilački sportovi Ivan Udovičić Isidora Stanković Danilo Vučević Todora Pavlović Kristina Pavlović Ana Milčić Matej Anđelković Filip Anđelković Andrija Zlatanović Aleksa Zlatanović
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima