Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Medalje sa međunarodnog turnira "Vidovdan open 2017"

rss

19.06.2017.

Ekipa aleksinačkog "Nifa" boravila je proteklog vikenda u Banja Luci, na 9. Međunarodnom turniru "Vidovdan Open 2017", u džiudžici, odakle su doneli 3 medalje.

info-G

U nedelju, 18. juna 2017. u sportskoj dvorani „Borik" u Banja Luci održan je 9. Međunarodni turnir "Vidovdan Open 2017", na kome su nastupili takmičari iz 6 država: Austrije, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Na ovom takmičenju naš klub je nastupao samo sa najboljim takmičarima u mlađim kategorijama: pionira, nada i kadeta, i ostvarili su zapažen uspeh osvojivši tri medalje: 1 zlatnu i 1 srebrnu i jednu bronzanu medalju.

Zlatnu medalju osvojio je David Janković iz Moravca, u kategoriji nade -41kg. David je neprikosnoveno briljirao u svojoj kategoriji ostvarivši četiri pobede od kojih tri sa „Full iponom“,

Srebrnu medalju osvojio je Nemanja Pejčić iz Aleksinca, u kategoriji kadeti +81kg. Nemanja je ostvario tri pobede, dok je u finalu izgubio od nosioca bronzane medalje sa Svetskog kadetskog prvenstva u Atini, Divjak Lovra takmičara iz kluba „Sibor Inoterm“ iz Kočevja iz Slovenije.

Bronzanu medalju osvojila je Danijela Joić iz Aleksinca, u kategoriji pionirke
-44kg. Danijela je naša najmlađa takmičara je ostvarila jednu pobedu i dva poraza, ali je pokazala veliki trud i volju za uspehom.

Naše mlade takmičare je veoma uspešno predvodio naš trener Milan Stanisavljević, dok je na turniru sudio naš međunarodni sudija Dragan Trajković.


# džiu džicu N&F džiu džicu klub NIF Dragan Trajković borilački sportovi Nemanja Pejčić David Janković Banja Luka Milan Stanisavljević Danijela Joić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima