Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Trodnevni turnir u fudbalu “Wollfs trophy first edition 2018”

rss

27.08.2018.

Omladinska škola fudbala “Vukovi” - Aleksinac ove nedelje organizuje trodnevni turnir u fudbalu pod nazivom “Wollfs trophy first edition 2018”.

Trodnevni turnir u fudbalu “Wollfs trophy first edition 2018”

Po rečima predsednika kluba Dragana Miloševića, trodnevni turnir za mlađe kategorije godišta od 2007. - 2011. održaće se na gradskom stadionu u periodu od 29.8-31.8.2018. god. Učešće na turniru uzele su preko 60 ekipa iz različitih krajeva Srbije, a mnoge od njih će po prvi put gostovati u našem gradu.


Svoje fudbalsko umeće pokazaće dečaci iz Paraćina, Despotovca, Ćuprije, Bora, Zaječar, Sokobanje, Niša, Kraljeva, Kragujevca, Leskovca, Prokuplja, Ćićevca, Negotina, Jagodine, a po prvi put na turniru će se pojaviti i novoformirana ekipa  “Rudara Alposa” sa Aleksinačkog rudnika.

Organizacioni odbor je najavio pehare za sve polufinaliste turnira i pojedinačne nagrade. Takođe je uputio poziv ljubiteljima fudbala, da se pridruže ovom trodnevnom sportskom događaju i zajednički bodre male majstore na “petoparcu”.

Akcenat na ovom turniru je pre svega na kreiranju i održavanju sjajne atmosfere, druženju i uživanju u takmičarskom rivalitetu. Celodnevno druženje i dobro raspoloženje, pratiće dobra hrana, piće i naravno muzika.


Dobro nam došli u što većem broju!

Komentara: 0


# turnir fudbal FK Vukovi Aleksinac
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}