Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rukometaši Aleksinca upisali prve pobede u novoj sezoni

rss

04.10.2013. izvor: Radio Aleksinac, Aleksinac.Net

Rukometaši Aleksinca pobedom su startovali u drugoj ligi Morava i u prvom kolu pobedili ekipu Progresa iz Svrljiga rezultatom 25:23.

Uspešne su bile i rukometašice koje su pobedile ekipu Rtnja rezultatom 29:27.

Rukometaši Aleksinca upisali prve pobede u novoj sezoni

Posle nešto više poteškoća u prvom poluvremenu, koje je pripalo gostima, Aleksinčani su znatno angažovanije nastupili u drugom delu i uspeli da upišu prve bodove u novoj sezoni.

Novi trener rukometaša Aleksinca Vladan Stošić zadovoljan je igrom i zalaganjem ekipe, a u narednom periodu će se više raditi i na realizaciji napada, pošto je taj segment igre u prvom kolu bio slabiji. To je posledica neuigranosti i nedostatka pripremnih utakmica, ističe Stošić, ali se nada da će ekipa vremenom ući u pravi ritam.

- Malo smo kasnije počeli sa pripremama, pa nismo imali nijednu prijateljsku utakmcu što je veliki hendikep bio za nas, tako da smo bili malo opterećeni. S druge strane, još uvek ne znam potencijal svih igrača, jer iskreno da vam kažem, neredovno se trenira, tako da ćemo iz utakmice u utakmicu, ja mislim, da poboljšamo još više igru, kao i odnos prema kolektivu, i što se tiče odbrane i što se tiče napada. Mislim da tu još uvek ima mesta za napredak, pre svega u odbrani, a što se tiče napada, samo da poboljšamo realizaciju. Ulazill smo non stop u šanse, vukli polukontru, kontru i igrali savremen rukomet.

Stošić je naglasio da su rukometnom klubu potrebni mladi igrači kako bi bio stvoren dobar i kvalitetan tim i pozvao sve zainteresovane da se priključe treninzima ekipe.

 

Rukometašice pobedile na startu

Obnovljeni rukometni klub Aleksinac igrao je istog dana i upisao prvu pobedu, na startu sezone za rukometašice.

Pobeđena je ekipa Rtnja rezultatom 29:27 (15:12). Time je nekadašnja uspešna ekipa najavila uspešne početke nove generacije i mogući povratak stare slave.

 

Komentara: 0


# Vladan Stošić
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}