Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

RK Aleksinac u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama

rss

03.09.2019.

U subotu 31. avgusta 2019.godine u Beloj Palanci održao se tradicionalni turnir "Zoki i Sale" na kojem je učestvovao i naš tim. Rukometni klub "Aleksinac", sa temeljima od prošle godine i letošnjim ozbiljnim pojačanjima, se pokazao odlično i završio na 3. mestu.

RK Aleksinac u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama

U prvoj utakmici naš tim je igrao sa domaćinom ORK "Bela Palanka", u neizvesnoj utakmici na poluvremenu je bilo 5 razlike (20-15), a na kraju 37-33 za domaćina.

U utakmici za 3. mesto naša ekipa je superiornom igrom pobedila RK "Zaječar" 35-27 (17-11). U našoj ekipi naročito su se istakli Nemanja Đorđević, koji je u prvoj utakmici postigao 8 golova, i veliko pojačanje Nikola Jovanović Beli koji je u drugoj utakmici postigao 14 golova.

Na sve ovo pitali smo predsednika Iliju Krstića za dalje poteze uprave pred početak sezone: "U novu sezonu ulazimo sa velikim ambicijama, imaćemo još nekoliko kontrolnih jakih utakmica sa ozbiljnim ekipama. Potrudili smo se da sačuvamo igrače i dovedemo dva do tri pojačanja koja menjaju kompletnu igru kluba u pozitivnom smislu. Imaćemo takoće i kadrovske promene u samoj upravi kluba koje će modernizovati poslovanje kluba, podmladiti upravu i uvesti nove ljude željne uspeha i rezultata sa ovim klubom koji će ostati upisani u istoriji rukometa u Aleksincu. O svim detaljima ćemo se obratiti javnosti i u narednim danima."

Komentara: 0


# rukomet Aleksinac RK Ilija Krstić
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima