Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pioniri Džudo kluba Aleksinac najbolji i u Aleksandrovcu

rss

16.10.2016. Bojana Stanković

Takmičari Džudo kluba "Aleksinac" su 15.10.2016. učestvovali na takmičenju Kup Župe u Aleksandrovcu za pionire i osvojili 13 medalja i pehar za najuspešniju ekipu pionira i pionirki.

Pioniri Džudo kluba Aleksinac najbolji i u Aleksandrovcu

Pored ovog takmičenja tog dana se održavalo i prvenstvo Centralne Srbije za poletarce treće po redu.

Zlatna medalja Dore Vasić je mladu damu dovela do prvog mesta trenutno po broju osvojenih poena. Za prvaka Centralne Srbije i osvajanja pehara u konkurenciji poletarki do 43kg boriće se sa klubskom drugaricom Leom Mitić, koja je po broju poena sada na drugom mestu.

Za pehar će se boriti još Lazar Stoiljković koji je osvojio zlatnu medalju. Bronzani poletarci su bili Đorđe Stanković i David Jovanović. Spremajući drugare za osvajanje pehara za poletarce, pioniri su prošli manje ili više očekivano i naravno osvojili pehar.

Aleksej Vasić prvo mesto Anđela Nikolić, Filip Stanojev drugi mesto Lazar Stanković, Sergej Lazarević, Marko Dimitrijević, Mateja Marinković, Klara Mitić treće mesto.

Komentara: 0


# džudo Bojana Stanković borilački sportovi Lazar Stanković džudo klub Aleksinac Filip Stanojev Anđela Nikolić Sergej Lazarević Aleksej Vasić Aleksandrovac Lazar Stoiljković
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima