Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Mladi rukometaši iz Aleksinca učestvuju u kampu na Borskom jezeru

rss

03.07.2019.

Iako spoljna temperatura prelazi 35. podeljak, mladi rukometaši i rukometašice započinju ovogodišnji međunarodni omladinski kamp na Borskom jezeru. U prelepom ambijentu odmarališta "Savača" na Borskom jezeru, u prisustvu preko sto pedeset dece iz regiona (Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske i Srbije) po prvi put u 39 godina dugoj istoriji kampa, učestvuju i mlade igračice i igrači ženskog i muškog rukometnog kluba Aleksinac.

Letnji rukometni kamp Borsko jezero 2019

U idealnim uslovima za trening, lepo opremljenim sobama, kvalitetnom i zdravom hranom, šestoro mladih zaljubljenika u ovaj sport iz našeg grada je po prvi put na ovom prestižnom i međunarodno poznatom kampu. Boje Aleksinca na kampu braniće Ognjen Trivunac, Teodora Branković, Sara Mijalković, Natalija Pavlović, Nina Đorđević i Darko Živanović. Kvalitetne i raznovrsne treninge uz koordinaciju sa svojim kolegama trenerima, vodi Svetislav Beli Jovanović, glavni trener ŽRK Naise iz Niša.

Uz želju da steknu nova znanja o rukometu, nova poznanstva i drugare, lep provod i kvalitetan rad, uprava ŽRK Aleksinac svima želi uspešan početak kampa.


# rukomet Aleksinac ŽRK kamp Dejan Pavlović Beli
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima