Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

AAAUUU!!! Vukovi pobedili Partizan

rss

26.08.2018. Saša Gidra Marković

Novoformirana škola fudbala "Vukovi" iz Aleksinca nastavlja da niže neverovatne uspehe. Na najjačem turniru u Srbiji - Apolon kupu, održanom u Kraljevu, Vukovi su bili prava atrakcija, koja je priredila senzaciju.

AAAUUU!!! Vukovi pobedili Partizan

Prvo su u grupi iznenadili favorizovani Čukarički rezultatom 1 - 1, a nakon toga dobrim rezultatima u izuzetnoj teškoj grupi u četvrtfinalu su se sastali sa FK Partizanom. Neviđenom borbom i požrtvovanjem uspeli su da na penale posle sedam serija izbace Partizan iz daljeg takmičenja i plasiraju se u polufinale. Čitav fudbalski svet koji se našao na turniru nagradio je burnim aplauzima i ovacijama naš tim, a sami treneri drugih klubova, roditelji i organizatori bili su oduševljemi malim Vukovima generacije 2008.

Nažalost zbog velikog premora i slabe rotacije u timu, Vukovi su ostali na tabeli odmah iza FK Crvena Zvezda i FK Čukarički. U isto vreme generacija 2009. bila je na "ispomoći" FK Radničkom iz Niša  na prestižnom turniru "Kolonija kup" u Beogradu. Nakom dvodnevnog igranja na gotovo tropskim uslovima osvojeno je prvo mesto na turniru, a petočlana posada Vukova je opravdala sva očekivanja i pokazala da se u Aleksincu stvaraju odlični mladi igrači, uprkos uslovima za rad kao i raznim "klečkama" koje se postavljaju malim Vukovima.

Treba podsetiti da je generacija 2009. pre dva meseca na turniru u Despotovcu  dva puta za redom pobedila FK Crvenu Zvezdu, prvo u grupi onda i u finalu. Na kraju priče treba konstantovati da se ne pamti da je ikada neka ekipa iz Aleksinca u bilo kom uzrastu uspela da pobedi "državne ljubimce" (Zvezdu i Partizan).


# fudbal Crvena zvezda FK Saša Marković Gidra Partizan FK FK Vukovi Aleksinac
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima