Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

KMF Aleksinac 2015 osvojio prve bodove

rss

01.11.2015. Saša Marković Gidra

Nakon „9 lakih komada“ od ekipe Akademca iz Niša, fudbaleri KMF Aleksinac 2015 osvojili su prve bodove u Regionalnoj futsal ligi Istok, protiv ekipe Gurgusovca iz Knjaževca.

KMF Aleksinac 2015 osvojio prve bodove

Naša ekipa, „nošena“ na tribinama sa oko 300 gledalaca, pokazala da uprkos malim brojem treninga i skorim okupljanjem ekipe može da obraduje ovdašnju fudbalsku javnost.

Naši momci se nisu predavali ni posle vodstva protivničke ekipe od 2-0, iako su u tom periodu imali nekoliko stopostotnih promašenih šansi. Na poluvreme su otišli sa rezultatom 2-1.

U nastavku utakmice naši momci, bodreni publikom, kreću na sve ili ništa, stručni štab pronalazi dobitnu postavu koja preokreće rezultat na 5-3. Ekipa Gugusovca je uspela samo na kraju da ublaži rezultat na konačnih 5-4.

U našem timu najbolji je bio Miloš Stanković sa 4 gola, a jedan je postigao Smiljan Stojanov. Golove za ekipu Gurgusovca postigli su Đorđević 2 gola a Gavrilović i Ćirić po 1 gol.

Epitet igrača utakmice je poneo Miloš Stanković, koji je oduševio Aleksinačku publiku svojim golovima i virtuoznom igrom faktički „zaludeo“ protivničku ekipu, koja se nesportski ponela prema njemu želeći da ga bukvalno „osakati“ oštrim startom u poslednjoj sekundi utakmice iskazajući tim činom svoju nemoć na terenu.

Usledećem kolu Kmf Aleksinac gostuje ekipi Put Inžinjering iz Niša, pa je ovo ujedno i pozivnica svim Aleksinčanima koji se žive u rade u Nišu da se okupe u što većem broju na tribinama i pruže podršku našim momcima.

Sve informacije vezane za Kmf Aleksinac možete pratiti na njihovoj fejsbuk stranici, kao i na našem sajtu.

 


# fudbal Saša Marković Gidra KMF Aleksinac futsal Miloš Stanković Smiljan Stojanov
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima