Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Napredak KK je pobednik Memorijalnog turnira "Milan Milošević Mica"

rss

17.09.2019. Južna Srbija

Ove godine su učestvovali klubovi iz tri različita ranga takmičenja, novi prvoligaš KK Napredak iz Aleksinca, drugoligaši niški Konstantin i Pirot, kao i član Prve regionalne lige KK Niš.

Napredak KK je pobednik Memorijalnog turnira "Milan Milošević Mica"

Polovina septembra, već 11 godina, je vreme rezervisano za vredne pripremne utakmice za klubove u kojima je Milošević igrao za vreme svoje košarkaške karijere. Ove godine su učestvovali klubovi iz tri različita ranga takmičenja, novi prvoligaš Napredak iz Aleksinca, drugoligaši niški Konstantin i Pirot, kao i član Prve regionalne lige, KK Niš.

Niš je pobedom u polufinalu protiv favorizovanog Pirota poneo epitet najprijatnijeg iznenađenja turnira. U drugom polufinalu Napredak je lako savladao dojučerašnjeg velikog takmaca u Drugoj ligi, ekipu Konstantina. Drugog dana u borbi za treće mesto Konstantin je u neizvesnoj završnici bio bolji od Pirota, a u finalnom meču, Napredak iz Aleksinca je još jednom opravdao ulogu favorita i ubedljivo je slavio protiv košarkaša Niša.

Pored takmičarskog, turnir je imao i revijalni deo, prijateljsku utakmicu odigrali su prijatelji Milana Miloševića.

Po završetku memorijala dodeljene su i nagrade učesnicima, najbolji strelac bio je Luka Milojević, dok je za najboljeg igrača proglašen Aleksandar Ilkić, obojica iz ekipe Napretka.

Južna Srbija Info


# turnir Niš košarka Napredak KK Pirot KK Milan Milošević Mica Turnir
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima