Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

NIF najuspešniji i u Skoplju

rss

12.11.2012.

U subotu 10. novembra 2012. god. u sportskom centru „Makedonsko sonce“ u Skoplju, u Makedoniji, održan je međunarodni ju jitsu turnir „Skoplje Open 2012“ i 4. kolo Jadranske džiu džicu lige.

JADRANSKA DžIU DžICU LIGA i Međunarodni turnir „Skoplje Open 2012“
Na međunarodnom turniru „Skoplje Open 2012“ nastupilo je 19 klubova iz pet država bivše SFRJ: Slovenije, BiH (Republike Srpske), Crne Gore, Srbije i Makedonije. Naši takmičari su ostvarili odlične rezultate osvojivši 14 medalja (po 7 medalja u mlađim i starijim katergorijama) čime je naš klub bio najuspešniji na turniru.

Zlatne medalje osvojili su: Grujić Stefan (pioniri -45kg), Stefanović Milan (pioniri -57kg), Ranđelović Vladica (juniori -56kg), Grujić Darko (juniori i seniori -62kg) i Grujić Mlađan (seniori - 69kg), srebrne medalje osvojili su Pavlović Martin (pioniri -57kg), Milovanović Marko (pioniri -65kg), Ivanović Katarina (kadeti +63kg), Stefanović Danijel (juniori -69kg) Miletić Stefan (juniori -85kg) i Stojilković Miloš (seniori -94kg), dok su bronzane medalje osvojili: Živković Uroš (pioniri +57kg) i Stojanović Miljan (pioniri +65kg).


Od 17.00 časova održano je 4. kolo JADRANSKE LIGE na kome su postignuti sledeći rezultati:

Srpska 1 (BiH) : ADK Maribor (SLO) 2:3
Risovi (MAK) : Vojvodina (SRB) 3:3
N&F Aleksinac (SRB) : Srpska 2 (BiH) 6:0
Olimpiko (MNE) : Vojvodina (SRB) 6:0
Risovi (MAK) : Olimpiko (MNE) 1:5

Tabela posle 4. kola, prve četiri ekipe koje su ostvarile plasman u Fajnal for:

1. ADK Maribor (SLO)
2. Olimpiko Podgorica (MNE)
3. N&F Aleksinac (SRB)
4. Riskovi (MAK)

Fajnal for JADRANSKE LIGE održaće se 15. decembra 2012. god. u Temerinu, na kome će se za ulazak u finale sastati plasirane ekipe 1.-4. i 2.-3. odnosno:

- ADK Maribor (SLO): Risovi (MAK)
- Olimpiko Podgorica (MNE) : N&F Aleksinac (SRB)


Reprezentativni nastup aleksinačkih boraca:

Članovi REPREZENTACIJE SRBIJE iz našeg kluba: Grujić Darko, Stefanović Danijel, Grujić Mlađan i Stojilković Miloš će od 30. novembra do 02. decembra 2012. god. nastupati na Svetskom prvenstvu za seniore u džiu džicu, koje će se održati u Beču, u Austriji.

Reprezentaciju Srbije sa ostalim članovima stručnog štaba predvodiće nacionalni trener Reprezentacije Trajković Dragan, trener našeg kluba iz Aleksinca.


video...

Komentara: 0


# džiu džicu N&F džiu džicu klub NIF Skoplje Jadranska liga borilački sportovi
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}