Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Futsal se ponovo igra u Aleksincu

rss

20.10.2015. Saša Marković Gidra

Opštinski fudbalski savez Aleksinca je bogatiji za još jedan klub.

Futsal se ponovo igra u Aleksincu

Na veliko zadovoljstvo ovdašnje javnosti u gradu će se ponovo igrati mali fudbal.

Posle nekih prethodnik klubova “Brđanka” i “Logorište”, formiran je novi klub KMF-Aleksinac 2015.

KMF­ Aleksinac će se takmičiti u Regionalnoj Futsal ligi, u kome će mu društvo praviti klubovi iz Niša, Bujanovca, Knjaževca, Soko banje, Majdanpeka, Babušnice. Pravo da nastupaju u futsal ligi imaju i igrači velikog fudbala, ali samo do 21 god.

Po rečima Predsednika kluba Leonarda Matića igrački kadar našeg tima biće spoj mladosti i iskustva, a klub je trenutno samofinansirajući uz podršku Opštinskog fudbalskog saveza Aleksinac i Otisa. Cilj kluba je da se stabilizuje, afirmiše grad i vremenom uđe na opštinski budžet.

Treba napomenuti da mali fudbal u gradu imao nekad ekipu “Bisera”, sada ekipu “Doktori”, koja osvojila brojne turnire u Srbiji.

U prvom kolu Aleksinčani gostuju za predstojeći vikend ekipi Akademac iz Niša, a zatim dočekuju ekipu Gurgusovac iz Knjaževca.

E, pa majstori na “Petoparcu” izvolte pokažite se, a za podršku sa tribina ne brinite, ona sigurno neće izostati.

Komentara: 4


# fudbal mali fudbal KMF Aleksinac futsal Leonardo Matić
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+7) (-0)

  Swaner 20.10.2015.
  KMF LOGORISTE je najbolja ekipa malog fubala u istoriji Aleksinca a vama zelim sve najbolje i puno uspeha na sportskom planu i zelim vam da opstina ima razumevanja za vas koliko nije imala za Logoriste.

 • (+0) (-2)

  Al 20.10.2015.
  Ma kakav kmf logoriste, nemoj da si smesan.za njih niko nije ni cuo.!! Biseri su najjaca ekipa covece!

 • (+0) (-2)

  Kazablanka 21.10.2015.
  Gido,molim te batali vise Leonarda Matica sto promenio prezime i njegov klub malog fudbala.Sta on zna pa ce da pravi klub molim te.

 • (+3) (-1)

  Swaner 21.10.2015.
  Te iste tvojen Bisere koji su nesumnjivo bili obra ekipa je KMF Logoriste redovno pobejivala sto u zvanicnim utakmicama sto u nezvanicnim. Biseri su samo jenom pobedili Logoriste i to rezultatom 4-3 na turniru u Zitkovcu kada je Kita sudio i na rezultatu 3-1 za Logoriste iskljucio 2 igraca Logorista i preokrenuo rezultat nego si ti verovatno neko dete kome su nesto negde pricali.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}