Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Najava 6.kola

rss

21.11.2019. Milan Milojević

Oba naša ligaša igraju derbi mečeve

FUTSAL: Najava 6.kola

Brđanka u okviru 6.kola Reginalne futsal lige ''SEVER'' u petak, sa početkom od 19 časova, gostuje u Sokobanji ekipi Ozrena.

Aleksinčani su vezali tri trijumfa u nizu, tako da u lepom raspoloženju dočekuju sutrašnju utakmicu.

Ovo je prava prilika da vide gde se nalaze u odnosu na komšije iz Sokobanje jer su i oni dobro startovali u novoj sezoni. Biće ovo pored komšijskog i derbi kompletnog kola, pošto se obe ekipe nalaze na deobi drugog i trećeg mesta sa po devet osvojena boda.

Aleksinčani su ušli u seriju 'jakih'' utakmica. U prošlom kolu teško izvojevana pobeda protiv Temnića, dok sledećeg vikenda ih očekuje pravi spektal protiv Paraćinaca koji su lideri severa sa maksimalnim brojem bodova.

 

                            **************

 

U ponedeljak u okviru 6.kola Treće futsal lige ''ISTOK'' mlada ekipa Aleksinca sa početkom u 21 čas, u sportskoj hali u Aleksincu, dočekuje lidera istoka ekipu Leskovca.

Nakon pet odigranih susreta Aleksinčani imaju samo tri osvojena boda, nalaze se u zoni ispadanja, ali svi veruju da mogu parirati Leskovčanima koji su ove sezone skockali respektabilan sastav.

Ovoj mladoj ekipi je preko potrebno iskustvo, ali svi u klubu veruju da se neće obrukati u ponedeljak i da će pružiti dostojan otpor ekipi Leskovca, posebno jer nakon ovog susreta ih očekuju tri vezana gostovanja. 

 

Još jedan zanimljiv futsal vikend je pred nama, mnogi će se zaputiti put Sokobanje da pruže podršku ekipi Brđanke, dok se takođe očekuje i veliki broj navijača koji će navijati za mlade Aleksinčane u ponedeljak.


# futsal
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima