Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Finale kupa Srbije za juniore

rss

09.09.2013. AK Napredak

Na Finalu kupa Srbije održanom 07.09.2013 u Novom Sadu, učestvovali su naši takmičari koji su u prethodnim trkama izborili mesto za finale.

Finale kupa Srbije za juniore

Učestvovali su Milica Zeković u trci na 400 m, koja je ostvarila rezultat 1.01.34 i zauzela 5. mesto, treće mesto joj je izmaklo za 17 stotinki.

Marko Nikolić je u trci na 1500 m zauzeo odlično 3. mesto, popravio je svoj najbolji rezultat za više od 6 sekundi, sada je LIČNI REKORD 4.03.53. Ovo je bila Markova najbolja trka u ovoj godini,iako je imao dosta slabiji rezultat od ostalih takmičara koji su bili u finalu on ih je sve iznenadio i u odličnom finišu zauzeo 3. mesto.

Milan Zeković je trebalo da bude 3. takmičar u finalu, ali zbog otkazivanja takmičara iz drugih klubova nije se održalo 10 000 m hodanje.

Ovo je bilo poslednje takmičenje na stazi za ove takmičare u ovoj godini,ostvarili su odlične rezultate na skoro svakom takmičenju,ili je bila medalja ili lični rekord. U narednom periodu očekuje nas težak rad kako bi se što kvalitetnije pripremili za Kros takmičenja koja već krajme meseca kreću. Glavno takmičenje biće 16 novembra u Beogradu, kada se odlučuje koji će takmičari predstavljati Srbiju na 20. Prvenstvu Evrope u krosu.
 


# Milica Zeković Marko Nikolić Milan Zeković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima