Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Doktori" osvojili Aleksinac

rss

05.03.2011. Izvor: Pravda

Dok­to­ri sa Alek­si­nač­kog Rud­ni­ka, eki­pa sa­sta­vlje­na ma­hom od fud­ba­le­ra srp­sko­li­ga­ša Ru­dar Al­po­sa, po­bed­nik je Li­ge ma­log fud­ba­la ko­ja je u mi­nu­la dva me­se­ca oku­pi­la 18 eki­pa iz Alek­sin­ca, Alek­si­nač­kog Rud­ni­ka, Alek­si­nač­kog Buj­mi­ra, Bo­bo­vi­šta, Kra­lje­va i Pr­ći­lo­vi­ce.

"Doktori" osvojili Aleksinac

U fi­na­lu li­ge, u pre­pu­noj Ha­li spor­to­va, Dok­to­ri su sa 3:1 po­be­di­li eki­pu Del­ta Bil­da iz Alek­si­nač­kog Buj­mi­ra, a pre to­ga, u me­ču za 3. me­sto, sna­ge su od­me­ri­le dve eki­pe iz Alek­sin­ca – Pa­li­lu­la i Klin­ci.

Eki­pa alek­si­nač­ke Pa­li­lu­le, ko­ju su či­ni­li fud­ba­le­ri isto­i­me­nog op­štin­skog li­ga­ša, vo­di­la je u jed­nom tre­nut­ku sa 3:0.

Me­đu­tim, u sa­mom fi­ni­šu, Klin­ci su str­plji­vom i po­žr­tvo­va­nom igrom us­pe­li da pre­o­kre­nu re­zul­tat i da sa 4:3 stig­nu do vi­še ne­go za­slu­že­nog tri­jum­fa.

Or­ga­ni­za­tor li­ge, Fud­bal­ski sa­vez op­šti­ne Alek­si­nac na­gra­dio je pe­ha­ri­ma i fud­bal­skim lop­ta­ma tri pr­vo­pla­si­ra­ne eki­pe.

Za fer-plej na­gra­đe­na je eki­pa Re­kre­a­tiv­no. Za naj­bo­ljeg igra­ča pro­gla­šen je Alek­san­dar Ze­mljak iz eki­pe Dok­to­ri, dok je ti­tu­la naj­bo­ljeg gol­ma­na do­de­lje­na Mi­la­nu Ste­fa­no­vi­ću iz Del­ta Bil­da.

S. Ilić


# Aleksinac
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima