Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dodeljene nagrade najuspešnijim sportistima

rss

13.01.2014. Izvor: Radio Aleksinac

Najuspešniji sporski kolektiv u 2013. godini na području opštine Aleksinac po izboru Sportskog saveza opštine Aleksinac je Košarkaški klub „Jastreb“ iz Aleksinca, a najuspešniji sportista je Radmilo Mojisilović iz KK „Napredak -Maksi Ko“, dok je najuspešnija sportiskinja Olivera Marković iz ŽRK „Aleksinac“.

Dodeljene nagrade najuspešnijim sportistima

U juniorskoj konkurenciji, najuspešnija je Marija Cigler iz Karate kluba „Šumatovac“ , dok je najuspešniji sportista u prethodnoj godini Filip Trajković iz džudo i džiu-džicu kluba „NIF“. Za najtalentovanijeg juniora u 2013. godini proglašen je Miloš Nisić iz RK „Aleksinac“.

Jovan Živić iz Stonoteniskog kluba „Šumatovac“ je najuspešniji sportski radnik u protekloj godini, a priznanje za razvoj fudbalskog sporta dobio je Dragan Ristić iz FK „Morava“ u Žitkovcu. Bogoljub Stepanović - Bogi je nosilac priznanja za sveobuhvatan rad u sportu.


Dodelili nagrade sami sebi

Sportski savez opštine Aleksinac dodelio je i zahvalnice predsedniku opštine Aleksinac Nenadu Stankoviću, komandiru Policijske stanice u Aleksincu Veliboru Đorđeviću i direktorki OTIS-a Mileni Maksimović.

 


# predsednik opštine OTIS Milena Maksimović Velibor Đorđević Radmilo Mojsilović Olivera Marković Marija Cigler Filip Trajković Miloš Nisić Šumatovac STK Dragan Ristić Bogoljub Stepanović Jovan Živić Jastreb KK Nenad Stanković sportski savez
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima