Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Basket turnir “Milorad Mića Projović” – Aleksinac 18. do 20. jula

rss

14.07.2014.

Memorijalni basket turnir ”Milorad Mića Projović“, četvrti po redu, održaće se u Aleksincu od 18. do 20. jula 2014. godine.

Basket turnir “Milorad Mića Projović” – Aleksinac 18. do 20. jula

Turnir obiluje bogatim novčanim nagradama, kao i atraktivnim sadržajem za učesnike i posetioce. Finalisti će obezbediti učešće na završni 3×3 turnir koji će početkom avgusta biti održan u Paraćinu.

Nagradni fond ovog turnira iznosi ukupno 100.000 dinara, finalisti će obezbediti plasman na završni 3×3 Serbia tour, koji će biti održan 9. i 10. avgusta u Paraćinu. Turnir obiluje i bogatim pratećim sadržajem.

Kao i ranijih godina i ove godine organizatori najavljuju dolazak najvećih košarkaških zvezda. Memorijalni turnir “Milorad Mića Projović” može se pohvaliti zavidnom posetom. Kaže jedan od organizatora turnira Radmilo Mojsilović.

“Od 18. do 20. jula na terenima sportskog centra “Taš” u Aleksincu biće održan četvrti po redu memorijalni turnir posvećen velikom košarkaškom radniku Miloradu Mići Projoviću. Iz godine u godinu popularnost turnira sve je veća, konstantno unosimo novine. O ozbiljnosti turnira svedoči i poseta koja na dnevnom nivou iznosi oko tri hiljada posetilaca. Prošle godine promoter turnira bio je Saša Danilović. Ove godine takođe očekujemo da iza turnira stane veliko košarkaško ime, trenutno razmatramo nekoliko velikih imena“, Rekao je Mojsilović.

“Memorijalni turnir “Milorad Mića Projović” jedan je od nekolicine u Srbiji koji spadaju u 3×3 Serbia tour kategoriju, finalisti će izboriti učešće na turniru u Paraćinu, koji će se igrati 9. i 10. avgusta, a pobednici će obezbediti učešće na Čelendžeru, koji će biti odigran u nekoj evropskoj metropoli“, zaključuje organizator Radmilo Mojsilović.

utakmica.rs


# turnir košarka Radmilo Mojsilović Taš Milorad Mića Projović Fiba
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima