Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

A sad adio na fudbalski način

rss

13.08.2018.

Nedavno je u Aleksincu započela sa radom nova škola fudbala FK “Vukovi”, za decu između 5 i 12 godina. Nezadovoljni roditelji odnosom čelnih ljudi FK “Napredak” prema trofejnim mlađim kategorijama, pridružili su se inicijativi njihovih trenera i odlučili da u novoj sezoni “kolektivno” napuste matični klub FK “Napredak” i formiraju sopstveni.

A sad adio na fudbalski način

U predstojećoj sezoni gradske lige Niš, “Vukovi” će nastupati u kategorijama od 2007. do 2011. godišta. Treninzi će se i dalje odvijati na gradskom stadionu, a utoku je i upis novih članova.

Deca su podeljena u četiri starosne grupe (5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 godina) i za svaku je predviđen poseban pedagoški i stručni program od “fudbalskog obdaništa” do uzrasta od 12 godina.

Osnovni cilj je sportska edukacija dece i njihova priprema za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Deca će uz prave trenere i smernice naučiti da na fudbal gledaju kao na plemenitu igru u kojoj je fer-plej vrlo bitan faktor, koji će im koristiti i u privatnom životu.

Treba napomenuti da će se krajem tekućeg meseca u organizaciji “Vukova” održati  trodnevi veliki turnir za različite mlađe kategorije na ovdašnjem Gradskom stadionu.

Za novu školu već vlada veliko interesovanje. Ukoliko ste zainteresovani za detalje, sve informacije možete dobiti preko telefona  065 8828503 ili  se informisati  na  fejsbuk stranici “Vukovi Aleksinac”.


# fudbal Napredak FK FK Vukovi Aleksinac
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima