Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

BRIGADA (SAŠINA EKIPA)

06.02.2010.
BRIGADA (SAŠINA EKIPA)

Kompletna serija BRIGADA (SAŠINA EKIPA) na 3 DVD-a sa prevodom (kvalitet slike DVD-RIP) cena sa poštarinom iznosi 500 dinara.


Detaljniji opis serije ( Saša Bjelov (Sergej Bezrukov) je sasvim običan mladić koji želi da upiše fakultet i postane geolog. Kada se vratio iz vojske u rodni grad, Moskvu od svojih prijatelja, Kosmosa (Dimitrij Đužev), Pčele (Pavel Majkov) i Fila (Vladimir Vdovičenkov) saznaje da je njegova devojka Lenka Jelisejeva postala prostitutka koja radi za Muhu - makroa i vođu bande. Saša reši da izazove Muhu na dvoboj i izlazi kao pobednik, ali je zauvek prekinuo sa Lenkom.

Kada njegov drug Fil, koji ima Alchajmerovu bolest ode u podzemlje da boksuje za novac Saša i njegova ekipa se susreću sa Muhom i nastaje opšta tuča u kojoj Muha biva ubijen. Sledećeg jutra u Sašin stan dolazi detektiv koji ga sumnjiči za ubistvo Muhe i pronalazi pištolj koji je podmetnuo Muhin rođak. Saša nema izbora osim da beži dok njegovi prijatelji ne otkriju šta se dešava. U bekstvu Saša upoznaje prelepu devojku Olju (Jekaterina Guseva) i oni započinju ljubavnu vezu.
Otac njegovog druga Kosmosa, uticajan profesor spasava Sašu od zatvora nakon čega počinje Sašina kriminalna karijera.)


informacije u vezi porudžbine na: [email protected]


[ Kontakt ]


 

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima