Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OŠ "Ljupče Nikolić" među najboljim školama u Srbiji

rss

27.02.2012.

Aktivnosti stručnog osoblja i učenika osnovne škole Ljupče Nikolić u Aleksincu, kao i brojne nagrade na republičkim takmičenjima, nisu ostale bez odjeka u nadležnim institucijama i organizacijama.

Prenosimo informaciju objavljenu na portalu škola opštine Aleksinac.

OŠ

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve učenike, roditelje, kolege i ostale građane Aleksinca da je, na osnovu analize rezultata završnog ispita 2011. g, OŠ „Ljupče Nikolić“ identifikovana kao jedna od najboljih škola u Srbiji. Kvalitet rada u školi i pedagoška aktivnost, doprineli su ovakvom postignuću učenika u najvišoj meri u zemlji. Na konferenciji koju organizuje MPN, 1. i 2. marta 2012. g. lično će nam biti upućene čestitke i ponuđeno učešće u novoj grant liniji koja se realizuje kroz DILS projekat.

Prirodno je da nam laska to što je cilj konferencije podrška i promovisanje dobre prakse, ali smo i svesni odgovornosti koja je tek na nama – da opravdamo poverenje i ako već ne prevaziđemo sebe, bar zadržimo ovaj zavidni nivo.

Nadamo se da ćemo uskoro imati i slike sa ove konferencije, a zasad, podelite sa nama radost čitajući originalno pismo ministra Žarka Obradovića i državnog sekretara, prof.dr Tvide Kovača Cerovića.

Komentara: 0


#
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}