Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lud provod za mlade Aleksinčane

rss

03.06.2016.

Lud provod za mlade Aleksinčane

U organizaciji jedne od najpoznatijih turističkih agencija Puzzle group i promotera Marka Stevanovića, za omladinu iz Aleksinca organizuju se letovanja u Kavosu, Zakintosu, Kalitei, Kefaloniji, Lefkadi, Kritu i Kušadasiju.

Radi se, isključivo, o letovanju za mlade starosti od 16 do 36 godina, u aranžmanu bez dece, bez roditelja, bez profesora, bez baka i deka, jer u pitanju su žurke, na najpoznatijim plažama, u naj poznatijim diskotekama. U autobusima je mladež cele Srbije. Biće tu i Beograđana i Lala i Šumadinaca, a naravno i onih sa juga, najtemperamentnijih. Sve zavisi, ko će se, kako organizovati i ko će biti brojniji. Po dolasku na mesto odredišta, čekaće ih mladi Engleske, Rusije, Nemačke, Švedske...

Naravno, mladi Aleksinca neće biti prepušteni sami sebi. Sa njima će biti tim mladih vodiča, anima tora, fotografa, DJeva, koji će im se pridružiti i pomoći da se provedu što bolje.

Zabave na plaži se ogledaju kroz razne tematske žurke, igre i takmičenja na pesku.

Naravno, i cena letovanja je prilagođena omladinskom džepu i kreće se od 110 evra za 12 dana letovanja. U cenu je uračunat prevoz i smeštaj i sve se može platiti na rate.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani se mogu javiti, što pre, Marku Stevanoviću na telefon 061 / 62–41–777 ili na imejl [email protected]

Komentara: 1


# prevoz turizam Grčka letovanje Puzzle group Marko Stevanović
@PuzzleGrupa @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-7)

    goran 10.06.2016.
    Ovo je pravo letovanje za mlade sa 2 žurke dnevno


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima