Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dvanaesta redovna skupština KSR Trnjane

rss

21.03.2016.

12 redovna godišnja, a ujedno i 4 izborna skupština klub sportskih ribolovaca "Trnjane" iz Trnjana je održana u nedelju 20 marta 2016. godine, u sali doma kulture u Trnjanu, u prisustvu 46 članova i gostiju KSR "Trnjane".

Dvanaesta redovna skupština KSR Trnjane

Predsednik KSR Mića Dimitrijević se na početku Skupštine najpre osvrnuo na proteklu deceniju rada organizacije, gde je KSR veoma uspešno delovala. Zatim je po dnevnom redu, najpre izneo izveštaj o radu predsednika i Upravnog odbora u proteklom 4-godišnjem mandatu, kao i posebno o radu za proteklu godinu.

Izveštaj je jednoglasno usvojen. Zatim se pristupilo izboru predsednika KSR, gde je opet jednoglasno izabran dosadašnji predsednik Mića Dimitrijević iz Trnjana. Jednoglasno su izabrana i dva potpresednika KSR - Mihajlo Jovanović - KULE iz Aleksinca i Branko Dimitrijević iz Trnjana, kao i još 7 članova upravnog odbora, i to : Milan Terzić, Stanoje Nešić iz Trnjana, Darko Jovčić iz Prćilovice, Radoslav Petković iz Gredetina, Miletić Vojkan iz Donjeg Ljubeša i Ivica Petrović iz Aleksinca.

Izabran je nadzorni odbor, takmičarska i sudijska komisija, kao i komisija za informisanje. Zatim su jednoglasno usvojeni plan rada i finansijski plan za 2016.god. Jednoglasno su usvojene i sve preostale tačke po dnevnom redu.

Na kraju skupštine su podeljene zahvalnice sponzorima i takmičarima i ostalim zaslužnim članovima KSR "Trnjane". Za vreme skupštine je putem video bima projektovana prigodna fotoretrospektiva o deceniji rada i postojanja KSR "Trnjane " i moram da primetim da su prisutni bili oduševljeni podsećanjima na razne atraktivne i zanimljive detalje sa raznih takmičenja i drugih aktivnosti članova ksr u proteklih 10 godina. Posle skupštine svi prisutni su nastavili druženje uz prigodnu zakusku uz piće i prženu ribu na talandari.

Mića Dimitrijević
Predsednik KSR TRNjANE

Komentara: 0


# skupština Milan Terzić Trnjane nadzorni odbor Mića Dimitrijević Darko Jovčić Trnjane KSR
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima