Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izvor žutice i u Aleksincu?

rss

29.10.2012.

Stanovnici ulice Tihomira Đorđevića iz Aleksinca u opšte ne moraju da idu u Mozgovo da bi dobili žuticu. Dovoljno je da prođu svojom ulicom i nema sumnje, dobiće žuticu.

Izvor žutice i u Aleksincu?

Pored kontejnera svakodnevno prođe i oko hiljadu đaka srednje tehničke i poljoprivredne škole, a posle se čudimo zašto žutica i dalje doživljava ekspanziju u ovom kraju.

Neverovatno,da se niko od nadležnih ne seti da ovde postavi još neki kontejner ili da taj jedan isprazni bar 2 puta nedeljno - pita se jedan od stanovnika ulice Tihomira Đorđevića.

Istine radi, kontejner se više i ne nalazi u ovoj ulici, već je premešten pored starog Dispanzera, valjda da bude bliže bolnici.

Komentara: 5


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Jao majko 30.10.2012.
  Pa ne mora se ici toliko van centra, evo ispod opstine dvoriste- famozno dvoriste sa igralistem za obdaniste, ima samo jedan kontejner, a ima 12 ulaza sa po dvadesetak stanova, to se napuni za pola dana, a ostatak nedelje bacamo pored kante!

 • (+0) (-0)

  Direktoru komunlanog za sta primas platu? 30.10.2012.
  Sad treba onog simica direktora u komunalno da pitate za sta prima platu, a grad mu prepun zaraze i djubrteta, bruka od ovi socijalisti, uzli vlas a nece rade poso, ako nece radite uzmite radnu knjizicu i pustite nas

 • (+0) (-0)

  milica 30.10.2012.
  katastrofa.......

 • (+0) (-0)

  Homer 30.10.2012.
  Simić je u Vodovod a Buda u Komunalno. Radno mesto mu je u kafići

 • (+0) (-0)

  Homer 30.10.2012.
  I Buda nije socijalista nego naprednjak. Al ne znam da l se iščlanio izJUl


[ Dodaj komentar ]