Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Turci bi da odmaraju kod Aleksinca

rss

12.10.2013. Izvor: Beta

Ambasador Turske Mehmed Bazaji je ministru Aleksandru Antiću preneo zainteresovanost turskih investitora za izgradnju odmorišta pored auto-puta, kod Aleksinca.

Turci bi da odmaraju kod Aleksinca

Antić i Bazaji su razgovarali o međudržavnoj saradnji i složil se da jedan od prioriteta treba da budu projekti koji će povećati bezbednost u saobraćaju.

Ministar Antić i ambasador Bazajisu konstatovali da je zamor vozača krupan uzrok saobraćajnih udesa državljana Turske u Srbiji. Ministarstvo je najavilo, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Auto-moto savezom Srbije, niz akcija u interesu bezbednosti turskih putnika kroz Srbiju.

Zvaničnici ministarstava saobraćaja i unutrašnjih poslova sastaće se sa zvaničnicima ambasada Turske, Bugarske i Hrvatske radi dogovora o merama za smanjenje velike gužve leti na graničnim prelazima.

Ambasador Turske i ministar saobraćaja Srbije razgovarali su i o izgradnji "Evropskog koridora 10", kao i o mogućnostima za povećanje tranzitnog prometa prevoznika iz Turske kroz Srbiju.

 

Komentara: 7


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  ana 12.10.2013.
  Obzirom da ima dosta Turaka u Nemačkoj i dosta Turaka u Turskoj, logično je da prolaze kroz Srbiju. Zidaju hotel u kom će da prenoće kada putuju i gde će da piju kafu, a ne vidim kako to ugrožava stanovnike Aleksinca, jer novci od poreza idu vama u budžet. Naslov vam je katastrofa.

 • (+0) (-0)

  dragan 13.10.2013.
  sama vlast aleksinca odbija investitore,svaki grad se trudi da dovede nekog investitora da zaposli ljude,samo ovi pametni odbijaju ih,zasto ne daju zemljiste za investiranje,kao sve opstine.

 • (+0) (-0)

  Marija 13.10.2013.
  Motel postoji, ali je prodat. Lepo bi bilo da ga renoviraju, srede i zaposle ljude iz Aleksinca i okoline, tako ne bi vise bio ruglo grada, svi bi imali koristi od toga. Lepo bi bilo da se vlast malo angazuje oko toga.

 • (+0) (-0)

  goran 14.10.2013.
  OTKRILI STE TOPLU VODU....TURCI OVDE PROLAZE 50 GODINA

 • (+0) (-0)

  Student 14.10.2013.
  A zašto ne pitate gosn Grujicu? On je najviše obećavao grinfild i slične investicije, dovede čovek u predizbornoj kampanji pola Silicijumske doline, Coca Colu, Naike, Adidas, Mercedes, Bajerov aspirin... Neša ionako tvrdi da nizašta nije nadležan ni za poljoprivredu ni za strane investicije, puteve, vodovod i kanalizaciju, a ni kompjuter ne zna da uključi. Sačuvao Bog!

 • (+0) (-0)

  Pera 15.10.2013.
  Hahaaa, Gorane, Turci ovde prolaze od pre 800 godina...

 • (+0) (-0)

  Ivana Stanojkovic 24.10.2013.
  ikad se sredi ako se sredi zaposle se oni NJIHOVI a mi sedimo kuciiiiiiiiiiiii


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima