Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stari školski centar leglo šuta i zmija

rss

17.04.2016. D. Ostojić

Nekada je bio poznat kao Stari školski centar, danas dvorište tog objekta predstavlja malu deponiju šuta, kartona i đubreta.

Stari školski centar leglo šuta i zmija

Zaraslo u travu i postalo leglo zmija. Ima li načina da se ovi sredi?

Otišli smo na poziv meštana ovog dela Aleksinca i preneli njihovu priču:

Stalna obećanja postaše ludom radovanja. Trideset godina čekamo uređenje ovog dvorišta i ništa. Pred svake izbore dođu da pokose i počiste. Oda posle izbora obećavaju da će nakon izbora u dvorištu izgraditi sportski teren, ali opet ništa. Đubre, trava i zmije su tu kao što vidite" ističe stanar ovog dela Aleksinca.

Korov, šut i đubre smo videli, zmije nismo.

Apelujemo na nadležne da što pre urede ovaj prostor. Naš predlog je da tu nikne jedan mali sportski teren ili mini park za dečicu. Dovoljna su dva koša, dva golića, tri ljuljaške i tobogan i za nedelju dana eto jedne oaze dece i zelenila.

Komentara: 3


# deponija Tehnička škola Prota S. Dimitrijević sportski teren školski centar
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+6) (-1)

  Swaner 17.04.2016.
  30 godina ne cekaju sigurni jer sam ja odatle izasao 1991 i one garaze koje se vide u pozadini smo mi ucenici radili i bilo je sredjeno trada.

 • (+3) (-3)

  Zoki 18.04.2016.
  Swaner kontraš!!!

 • (+3) (-1)

  Swaner 18.04.2016.
  Kontras? Pa evo nadji ucenike, danas odrasle ljude koji su tada tu isli na praksu pa ces videti sta ce ti reci. One garaze iza je moje odeljenje pravilo a vodio nas je sada pokojni Milosevic. Te 1991. kada smo mi zavrsili skolu je taj deo dvorista bio super uredjen.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}