Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kej kao džungla, isti problem svake godine

rss

26.05.2020. Aleksinac.net

Zašto je održavanje šetališta pored Moravice, popularnog keja, težak posao za nadležne? Dok se deo oko glavnog mosta, relativno, redovno održava, ostatak je u očajnom stanju.

Foto: Aleksinac.net

Čitaoci Aleksinac.net koji su nam predočili ovaj problem se pitaju zašto se svake godine ponavlja isti scenario i kej u njihovom komšiluku je ruglo a ne šetalište. „Svake godine isto, zašto plaćamo komunalne usluge ako ne mogu jednom mesečno da poseču travu. Kej sada više liči na džunglu nego na šetalište. Neko sigurno uzima debele pare, a ne radi ništa!“ – reči su jedne naše sugrađanke koja se javila našoj redakciji.

Kako saznajemo JKP je zadužen za uređivanje glavnog dela keja, onog koji se proteže sa leve i desne strane glavne ulice, ali nije i za ostale, onaj u ulici Vojske Jugoslavije, i drugi ispod stadiona. Deo keja iza stadiona bio u sličnoj situaciji, ali on je ipak nedavno posečen.

Kada će ovo rastinje koje već dostiže visinu i do 1,5 metra biti posečeno ostaje da vidimo.

Komentara: 3


# Aleksinac kej
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+11) (-)

  Baki 27.05.2020.
  Zašto se nedozvoli da privatna firma koja se bavi hortikulturom, a kliko znam u gradu ih ima, obavi posao na adekvatan način i svi budu zadovoljni a posebno gradjani koji šetaju...

 • (+13) (-)

  irena 02.06.2020.
  Ma komunalno je teret koji svi placamo, neorganizovanost i nerad do bola.Grad nikad prljaviji, Cisti se kucnim metlama pa su efekti bas vidljivi.
  Iz komunalnog se komanduje sta i koliko ce da ciste i uredjuju a za sve dodatno traze da im se plati kao da ih nije osnovala opstina za obavljanje komunalne delatnosti ciscenja. O odrzavanju groblja i nametnutim dazbinama za sahranjivanje da se ne prica STRAHOTA
  Mozda da odu u razanj da vide kako se radi i kako se odrzava cistoca -

 • (+3) (-1)

  Miki 13.06.2020.
  A da li mi - građani treba samo da kritikujemo i čekamo da neko drugi dođe i uredini nam kej Moravice ? Ili možda možemo i sami da nešto učinimo, za dobro svih nas ?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima