Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"I OVO SMO MI" učitelji i nastavnici

rss

08.11.2022. Nikola Mitić

Čast da otvori prelepo humanitarno veče u Aleksinacu pred punom velikom salom Centra za kulturu i umetnost i izvede dve numere – Parni Valjak "DOĐI" i Miladin Šobić "DžEMPER OD VINOGRADA" imao je nastavnik fizičkog vaspitanja Igor Deletić.

"I OVO SMO MI" učitelji i nastavnici

Izložbena postavka u holu Doma kulture bila je prodajnog karaktera, a i tu su učestvovali učitelji i nastavnici.

Kako je program tekao, nastupile su Maja Milošević i Aleksandra Stojaković i pročitale svoje autorske pesme. Zatim su nastupili Mladen Veličković na gitari, a Bratislav Mladenović na klaviru i Milan Todorović na harmonici.

Numeru "Zov za nedostižnom lepotom" Bore Dugića izveli su Nemanja Stojadinović i Marko Jelenić na fruli i klaviru. Izvorne pesme su oduvek predstavljale naše narodno blago, a to nam je dokazala svojim glasom Jelena Krstić i to numerom "MAGLA PADNALA".

Na kraju je usledio pravi spektakl kada su svi zajedno udruženim snagama izašli na binu, izmamili osmehe, suze i dobili veliki aplauz podrške.

Učitelji i nastavnici svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji Opštine Aleksinac i škole u Ražnju pod dirigentskom palicom Milje Milovanović, uz pratnju Saše Jovanovića, Mladena Veličkovića i Dragana Stojanovića izveli su pet pesama – "Kolačići", "Mornar", "Nađi me", "Bube" i "Srce".

Prelepo veče puno emocija dokazalo je da svi zajedno udruženim snagama možemo pomoći nekome, a ovog puta je to bila Jasmina Dilkić i u toku večeri prikupljeno je ukupno 167 740 dinara i 60 evra.

A Vi koji čitate ovaj tekst odmah pošaljite jednu poruku 52 na 3800 za Jasminu Dilkić.

Galeriju sa više slika možete pogledati na sledećem linku: FACEBOOK


# Centar za kulturu i umetnost Marko Jelenić Jasmina Dilkić
@cekulaleksinac @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima