Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Brđanka u totalnom mraku

rss

15.04.2016.

Sramota, ali stvarno sramota. Najlepši park u Aleksincu, Brđanka, već 3 godine je bez struje. Ni jedna ali baš ni jedna sijalica na rasveti ne radi.
Potpuni mrak, a niko da reaguje, niko da to popravi...

Brđanka u totalnom mraku

Sa početkom lepog vremena, Brđanka je ne puna, već prepuna posetioca.

Deca, mladi bračni parovi sa decom u kolicima, zaljubljeni parovi, ljubitelji životinja, šetaju u totalnom mraku. Nezadovoljstvo je ogromno, svih ali baš svih.

Ne interesuje građane Aleksinca, kada su u debelom mraku, koje preduzeće je zaduženo za održavanje rasvete, ne interesuje ih ni kojoj stranci pripada to preduzeće. Oni samo hoće sijalice u najlepšem parku i u 21 veku. Smatraju da na to imaju prava, jer od njihovih para, plaća se ulična rasveta.

Jedan duhoviti stariji gospodin reče, šteta što na Brđanci više ne radi kafana. Možda bi neko od nadležnih i došao ovde i video čemer, jad i tugu, u najlepšem delu grada.

Brđanka kao da nikoga ne interesuje, misli se na one koji su zaduženi da vode računa o tome. Ovaj tekst ne želimo da politizujemo, ali gospodo, vi koji ste zaduženi za održavanje rasvete na Brđanci, molimo vas, UPALITE NAM SVETLO.

Komentara: 4


# rasveta Brđanka
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+18) (-5)

  Kalisi 17.04.2016.
  Imamo opstinsku turusticku organizaciju,ali nemamo turiste :( ,a i da ih imamo gde bi prosetali?Nema nista vise u ovu glupu selendru.Jos su mi pred ocima novogodisnji ulicni ukrasi,sve i da ih spoje 2 cela nisu mogli da naprave,a i nova fontana radi samo subotom popodne,neka nas puste u totalnom mraku kroz dusana trivunca po nekom pljusku,to nama treba.Mozda se neko i opameti i otvori oci.

 • (+13) (-0)

  Mrak 17.04.2016.
  Brdjanka je na zalost mesto gde se okupljaju raznorazne grupe ljudi kojima i odgovara mrkli mrak za svoje aktivnosti.

 • (+5) (-0)

  Zoran 18.04.2016.
  Da li će bar pred izborre da nam PUSTE STRUJU NA BRDJANCI

 • (+0) (-0)

  Zar je moguće 08.05.2016.
  Ni posle 20 dana ovi gluvi nadležni se ne oglašavaju povodom rasvete na Brdjanci . Čuli smo kao raspisan tender
  a biće svetla na sveti nikad , kao i ulica Dušana Trivunca


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}