Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Alt nevidljiv na 3 kilometra od centra Aleksinca

rss

06.07.2014. D. Ostojić

Pre par dana smo pisali o svađi između dvojice zaposlenih u TV ALT.

Alt nevidljiv na 3 kilometra od centra Aleksinca

U međuvremenu su nam se javili pojedini poznavaoci cele situacije sa par zanimljivih informacija. Njihove komentare prenosimo u celosti:

"Ostojiću, ako si već saznao da su se posvađali radnici u ALT-u, zar je moguće da nisi smeo da navedeš da je to bila svađa između kamermana i novinara. Jedan koji je miljenik direktorke i drugi koji najviše poznaje posao od svih u ALT-u." ističe naš čitalac.

Ono što je u još jednom komentaru bilo zanimljivo jeste priča o pokrivenosti aleksinačkog područja signalom ove lokalne televizije. Jedan naš čitalac nam se javio i rekao:

"Zar je moguće da ja na Al. Rudniku koji je samo 3 kilometra od centra Aleksinca ne mogu da gledam ALT. Na rudniku samo pojedinci imaju signal, i to one kuće u Jelovici koje imaju antenski pojačivač."

Kako bismo izbegli svaku vrstu špekulacija, na zvaničnu adresu ALT-a smo poslali dopis, ali ni posle 5 dana niko nije našao za shodno da nam prokomentariše pitanje koje smo poslali.

 

Komentara: 1


# Alt TV Aleksinački Rudnik
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-0)

    Mirjana 06.07.2014.
    Nažalost koga briga koliko znaš najvažnije je da si poslušan rukovodioci ne vole one koji im se suprostavljaju i imaju svoj mišljenje. A što je rukovodioc gluplji on je pokvareniji


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima