Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dodela plastenika i vaučera za unapređenje poslovanja

rss

12.06.2012. Izvor: Opština Aleksinac, prevod Aleksinac.Net

U sali Skupštine opštine Aleksinac sutra u 13 časova biće održano potpisivanje ugovora za dodelu i montažu plastenika, kao i dodelu vaučera za unapređenje poslovanja u oblasti izrade promotivnih materijala, u organizaciji Kancelarije za mlade, a uz podršku Juesejda.

Dodela plastenika i vaučera za unapređenje poslovanja

Naime, opština Aleksinac je preko Kancelarije za mlade, a uz podršku juesejdovog (USAID) Programa za jačanje ekonomske sigurnosti, nedavno raspisala tri konkursa kao podršku mladim preduzetnicima i mladim poljoprivrednicima.

Prvi konkurs odnosio se na dodelu i montažu plastenika mladim poljoprivrednicima u Aleksincu koji se već bave poljoprivredom u okviru sopstvenog ili porodičnog gazdinstva, kao i onima koji nameravaju da prošire delatnost za koju je neophodno posedovanje plastenika.

Drugi konkurs je za postavljanje plastenika, dok se treći konkurs odnosio na dodelu bespovratnih vrednosnih vaučera u iznosu od 50.000 dinara za unapređenje poslovanja u oblasti izrade promotivnih materijala, veb prezentacija i definisanja vizuelnog identiteta firmi.

Priliku da dobije plastenike imaće sedmoro mladih poljoprivrednika, dok će vaučere za unapređenje poslovanja dobiti šest mladih preduzetnika.

video...

Komentara: 0


# Aleksinac opština
@



 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima