Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dragomir Karić posetio Aleksinac

rss

20.10.2013. D. Ostojić

U subotu, 19. oktobra, je privredna delegacija predvođena Dragomirom Karićem, narodnim poslanikom, posetila Udruženje preduzetnika Aleksinac.

Dragomir Karić posetio Aleksinac

Cilj posete je bio unapređenje poslovne saradnje između aleksinačkih firmi i potencijalnih investitora. U delegaciji je osim Dragomira Karića, bio i Zoran Pravica, jedan od vodećih ljudi u odboru za privredu Srpske napredne stranke. Domaćin poslovnog skupa je bio predsednik Udruženja privrednika opštine Aleksinac, Aleksandar Živković koji je u izjavi za Aleksinac.Net rekao:

"Razgovori su bili jako korisni, i siguran sam jako važni za budućnost razvoja poslovnih prilika u Aleksincu. Dragomir Karić je moj dugogodišnji prijatelj, te je osim poslovne saradnje ovo bila poseta i dvojice dugogodišnjih saradnika. Ja kao predsednik Udruženja privrednika na svaki način želim da pomognem razvoj privrede u Aleksincu, i na ovaj sastanak sam pozvao i predstavnike lokalne vlasti, ali su oni bili sprečeni da prisustvuju. Ne znam detaljne razloge njihovog odsustva. Razgovorima je prisustvovao visoki funkcioner aleksinačkog SNS-a, profesor Slavoljub Veličković. Na kraju posete svi zajedno smo obišli proizvodne pogone firme ,,Zora,, koja ima razvijenu mrežu pekara u aleksinačkoj opštini."

Dragomir Karić je potvrdio želju da pomogne razvoj opštine Aleksinac.

"Ja sam na putu svakodnevno, obišao sam Srbiju nekoliko puta, mogu vam reći da su mi svi problemi u potpunosti poznati. Zato su za mene sve poslovne posete od izuzetnog značaja, i mi preduzetnici pokušavamo na svakom koraku da razvijamo ekonomske prilike što više i što bolje."

 

Komentara: 1


# Aleksinac Aleksinac.Net Slavoljub Veličković Aleksandar Živković
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Ostoja 20.10.2013.
    Pa mnogo bitno za Aleksinac i to me zabole. ovde sam lopovi i dolaze


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima