Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bolji dani za ALPOS

rss

08.12.2010. Izvor: aleksinac.org

Bolji dani za ALPOS

Direktor Alpos-a d.o.o. Aleksinac, Felin Dukai, početkom ove nedelje u razgovoru sa predsednikom opštine, Ivanom Dimićem, istakao je da je kompanija Alpos na pragu izlaska iz krize.

Po informacijama direktora Alpos-a, Dukaija, u petak 3. decembra, odlukom suda u Sloveniji, Sistem Alpos je ušao u postupak takozvanog prinudnog poravnanja. To znači da će dugovi kompanije Alpos biti reprogramirani i da će se zaduženjem kod banaka obezbediti dodatna obrtna sredstva.

Tema sastanka rukovodstva Alpos-a sa predsednikom opštine bila je zahtev Alpos-a za odlaganje plaćanja duga prema lokalnoj samoupravi.

Predsednik opštine, Ivan Dimić, ovom prilikom je obećao pomoć lokalne samouprave kako bi Alpos ostvario planirane aktivnosti.

Rukovodstvo Alposa očekuje da fabrici u Aleksincu bude odobreno oko 2 miliona evra i da do polovine januara 2011. godine bude deblokiran račun Alpos-a d.o.o. Aleksinac.

Komentara: 1


# predsednik opštine Ivan Dimić Alpos
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    ecc 08.12.2010.
    -Sistem Alpos je ušao u postupak takozvanog prinudnog poravnanja. To znači da će dugovi kompanije Alpos biti reprogramirani i da će se zaduženjem kod banaka obezbediti dodatna obrtna sredstva...-
    OVO JE NAJORDOKSNIJA GLUPOST KOJU SAM CUO U POSLEDNJE VREME. ZNAM KO JE PISAO OVAJ TEKST, ALI TAJ NEMA APSOLUTNO BLAGE VEZE SA EKONOMIJOM.
    NADAM SE DA GA NISU PISALI SAVETNICI PREDSEDNIKA OPSTINE. AKO JESU SAD JE JASNO STO SMO OVOLIKO PUKLI.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima