Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Atenic Commerce" uspešno radi u Aleksinačkom Rudniku

rss

25.01.2018. ekapija

U aleksinačkom pogonu kompanije Atenik komerc iz Čačka radi 77 radnika

arhiva

Kompanija Atenic Commerce, ulaganjem u nove investicije, objekte, opremu i mašine, zaposlila je 100 radnika u Čačku i 77 radnika u Aleksincu.

Ovo preduzeće, inače, vlasnik je tri lokacije, od čega su dve lokacije u Čačku na kojima je na 2 hektara izgrađeno 7.000 m2 halskog prostora, dok na lokaciji u Aleksincu, na 5,5 hektara poseduju 25.000 m2 halskog prostora.

Trenutno sarađuju sa 22 železare, imaju asortiman od preko 5.000 artikala i lager od preko 28.000 tona, rečeno je tokom posete gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića ovom preduzeću, čiji je vlasnik Rodoljub Popović.

Trenutno su važeći konkursi za sledeća radna mesta za pogon u Aleksinačkom Rudniku:

  • mašinski inženjer na poslovima mašinske obrade. Za ovo radno mesto potreban je diplomirani mašinski inženjer. Poželjno je iskustvo u struci od pet i više godina.
  • elektroničar sa srednjom ili višom stručnom spremom iz oblasti elektronike. Poželjno je iskustvom u struci od dve i više godina.
  • mehaničar za hidrauliku i pneumatiku sa srednjom stručnom spremom mašinske struke. Poželjno je radno iskustvom u struci od dve i više godina.
  • radnik u proizvodnji sa srednjom stručnom spremom mašinske struke (mašin-bravar, bravar-monter, mašinski tehničar i alatničar) sa ili bez radnog iskustva.

Više informacija o konkursu na: 018/415-0032 i 018/415-0034. Prijave možete slati na mejl adresu [email protected]


# zapošljavanje Atenik - Atenic commerce Rodoljub Popović Čačak
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima