Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Atenic Commerce" uspešno radi u Aleksinačkom Rudniku

rss

25.01.2018. ekapija

U aleksinačkom pogonu kompanije Atenik komerc iz Čačka radi 77 radnika

arhiva

Kompanija Atenic Commerce, ulaganjem u nove investicije, objekte, opremu i mašine, zaposlila je 100 radnika u Čačku i 77 radnika u Aleksincu.

Ovo preduzeće, inače, vlasnik je tri lokacije, od čega su dve lokacije u Čačku na kojima je na 2 hektara izgrađeno 7.000 m2 halskog prostora, dok na lokaciji u Aleksincu, na 5,5 hektara poseduju 25.000 m2 halskog prostora.

Trenutno sarađuju sa 22 železare, imaju asortiman od preko 5.000 artikala i lager od preko 28.000 tona, rečeno je tokom posete gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića ovom preduzeću, čiji je vlasnik Rodoljub Popović.

Trenutno su važeći konkursi za sledeća radna mesta za pogon u Aleksinačkom Rudniku:

 • mašinski inženjer na poslovima mašinske obrade. Za ovo radno mesto potreban je diplomirani mašinski inženjer. Poželjno je iskustvo u struci od pet i više godina.
 • elektroničar sa srednjom ili višom stručnom spremom iz oblasti elektronike. Poželjno je iskustvom u struci od dve i više godina.
 • mehaničar za hidrauliku i pneumatiku sa srednjom stručnom spremom mašinske struke. Poželjno je radno iskustvom u struci od dve i više godina.
 • radnik u proizvodnji sa srednjom stručnom spremom mašinske struke (mašin-bravar, bravar-monter, mašinski tehničar i alatničar) sa ili bez radnog iskustva.

Više informacija o konkursu na: 018/415-0032 i 018/415-0034. Prijave možete slati na mejl adresu [email protected]

Komentara: 3


# zapošljavanje Atenik - Atenic commerce Rodoljub Popović Čačak
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-12)

  ivana 28.01.2018.
  kako doci do posla u toj firmi i koji profili se traze kao i da li mogu deca bivsih radnika sa skolom zavrsenom za takvu vrstu posla da se zaposle

 • (+18) (-3)

  Swaner 29.01.2018.
  Deca bivish radnika??? Cijih? Atenika?
  Shvatite vise da FAHOP NE POSTOJI. Ovo je privatna firma i zaposlice koga oni hoce, po svojim merilima. Mene znam da nece, ali ne vidim ni razlog zasto bi zaposlili nekoga ciji su roditelji radili u firmi koja ne postoji i koja nema veze sa ovom danas???
  Tom logikom, lica ciji roditelji nisu radili u nijednoj aleksinackoj firmi, ne bi trebala da dobiju posao.

 • (+21) (-1)

  misha665 02.02.2018.
  Umesto da se radi na tome da se smanji zaposljavanje preko veza,roditelja,stranke itg, gospodja ili gospodjica javno postavlja pitanje da li ima pravo da se zaposli na osnovu toga sto joj je roditelj radio u toj firmi (kao sto swaner rece sada privatizovanoj,sa drugim imenonm i vlasnikom).. samo u Srbiji je dete bivseg ili sadasnjeg radnika osnovna kvalifikacija za radno mesto.,pored stranacke pripadnosti


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima