Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Тхе агресор и даље бомбардује

rss

02.08.2010. Зоран Маринковић

Престали су да нас надлећу авиони и бомбрадују ноћу, али су наставили на перфидне начине да уништавају све Српско.
Нека тхе бараба је научила и ћирилицом да пише, само да би остварила превру
Шаље писма и тражи личне податке, да после манипулише:

Уме ТХЕ багра и ћирилицу да пише, ако треба да ради криминал? Семе им се затрло...

02. август 2010. 19.38, george <[email protected]> је написао/ла:

Драги пријатељу,
  
Ја сам адвокат Isaac George, адвокат. Преминуо клијент мина, по имену господин. Andrew Parker из ваше земље, који су у даљем тексту ће бити наведена као мој клијент, чији живот и да од његове целе породице пропао, а на одмор у љетовалишта у Пхукет Тхаиланд 26. децембра 2004 цунамија природне катастрофе.
 
обратили су се и да помогне у репатриатинг новца иза мог клијента пре него што се одузети или проглашена некористан од стране банке где се ово депозит у вредности од $ 12.5миллион долара је уложио. Ова банка има мене издала обавештење да контактирате најближи рођак, или рачуна ће бити конфискована, јер је влада лист / мандату / овлашћује све банке да замрзне или заплени било који налог који није погодан у дугом временском периоду, ово је усмерена ка капитал лет за привреду.
 
Мој предлог вам је да тражи свој пристанак да вам представити као следећи-на-рода и корисника моје зове клијент, тако да је приход од овај налог може бити плаћени за вас. Ово ће бити исплаћена или дели у овим процентима, 50% до 40% мене и за вас, а 10% је за било какве трошкове настале током трансакције. Сви правни документи да направите резервну копију захтева и поред мог клијента-на-рода ће бити обезбеђен. Оно што тражим је ваш искрен сарадњу како би смо видели кроз ову трансакцију.
Ово ће бити извршен у оквиру легитимне аранжман који ће вас заштитити од било које кршење закона. Ако се овај пословни подухват вређа своје моралне вредности, да ли да прихватите моје извињење, али ако не, онда контактирајте ме на једном показују свој интерес, од мене дајући хитно следеће испод:
 
ХИТНО МОЛИМ ВАС.   
 
1. Ваше име и презиме
2. Ваш Телефон / Фак бројеви
3. Ваша контакт адреса.
4.. Ваша доба и занимања.
 
Ваш хитне одговор ће бити веома очекиване и поштовати. Љубазно ме звати на мој приватни телефон +229 9752 49 34 за више усмено објашњење и информације.
 
С поштовањем,
 
Бар.Isaac George,( Еск)Коментара: 0


# превара криминал
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима