Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СНС пљачка грађане Алексинца

rss

18.11.2014. Сирома

Радим у Бетоњерци. Плате нису редовне па нисам често имао да платим комуналне услуге. Комунално ме је тужило. Поред дуга за комуналне услуге у износу од 9.674,00 динара ставили су ми на терет и трошкове адвоката 6.000,00 дин.

СНС пљачка грађане Алексинца

Да је Комунално писало тужбу не би било трошкова поступка тако ми рече један познаник правник. Питао сам се зашто предузеће Комуналне услуге иако има запослене правнике који могу да пишу тужбе има и адвоката који од мене наплаћује услуге. Ево зашто...

Неко из власти је омогућио адвокату Живку Ракоњцу из Алексинца да само он заступа комунално и тужи хиљаде људи за неплаћене услуге. Вероватно је случајност што је његова супруга била председник суда у Алексинцу. Наравно он за своје услуге наплаћује од дужника које тужи. Какав договор имају поменути адвокат и локални властодржци и о каквим процентима се ради можемо само да нагађамо. На рачун сиротиње која нема ни за хлеб богати се неко из власти и адвокати. Поред дугова за комунално које свакако дужници треба да плате пуне и њихове џепове.

Зар није могло народу да се смање бар ти трошкови адвоката и да господа из комуналног пишу тужбе? Не. Они треба да испијају кафе, а неко треба да се богати.

Колико људи је платило те "непотребне трошкове поступка" и то можемо само да нагађамо.

 


# Бетоњерка АД Комуналне услуге ЈП Живко Ракоњац Комуналне услуге ЈП
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима