Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Београд на води, добар предизборни штих

rss

19.01.2014.

"Београд на води је инвестиција од 2,5 милијарди долара у изградњу великог шопинг мола који ће бити највећи у овом делу Европе, у низ пешачких променада, саобраћајница, приступних булевара,стамбених јединица луксузног типа и велику кулу, високу 180 метара."

Београд на води

Одавно већа глупост није задесила Србију. У земљи незапослених, у земљи гладних људи и пензионера са 15.000 динара пензије, у земљи Србији 2014.године власт сматра да су Србима потребни луксузни станови, шопинг молови и шеталишта поред реке. Брука благо речено. Две и по милијарде ће нова нам браћа Арапи можда уложити у Београд на води? Били живи па видели да од тога нема ништа. Још једна глупа и наивна предизборна прича попут оне када Оливер Дулић прича да ће у уљне шкриљце бити уложено три милијарде евра. Дулић је планирао да ће та прича упалити наивне бираче и да ће они гласати за ДС.

Шта је бре овим политичарима, јел они мисле да Срби пасу траву? Како који избори дођу одмах се распиштоље са милијардама инвестиција и стотинама хиљада нових радних места. Чим избори прођу и дођу на власт забораве на то. Крену са другом причом, о потреби да се штеди у јавном сектору, да ће бити отпуштено 60.000 људи из фирми у реструктуирању и да је неминовност повећати порез на зараде,компјутерску опрему и акцизе на гориво. Ко не верује нека погледа задњу предизборну кампању. Тома и Вучић обећаваше 100 милијарди долара инвестиција. Ево их више од 15 месеци на власти а од тих 100 милијарди нема ништа. Уместо Арапа тад је Београђане о пројекту Београд на води убеђивао градоначелник Њујорка, Рудолф Ђулијани. Тако ће и са овим макетама, биће то успешна предизборна прича. Чим прођу избори опет исто, власт има да цвили код ММФ-а за кредите, а народу има да повећају порезе, поклоне нови Закон о раду, да смање плате и наравно пуштају нове турске серије и ријалити програме.

 

Коментара: 0


# Душан Остојић Београд избори Закон о раду Београд на води
@zubarcina @ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима