Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друмска Мафија

rss

09.02.2009. Зоран Маринковић

Друмска Мафија

Хитлер је био врло способан и убеђен, да уништавањем других народа, чини добро Немачком народу.

Клинтон је био врло способан светски терориста и бомбардовао је цео свет, да би отимао у интересу The банде.

Оба психијатријска случаја су насиљем угрожавали животе и имовину.

Како објаснити угрожавање живота и имовине у Србији на овим фотографијама: Очигледно се намерно набацава битуменска закрпа у прљаву рупу. Таква закрпа брзо испада и убрзава оштећење пута, као бломба на кварном зубу.

Снимци су направљени 07.02.2009-те код села Крњешевци, на путу за С. Пазову. Та деоница пута је дуго година позната по великом броју ЗАКРПА, које се брзо поново отварају и настају још веће рупе. Колико је за протеклих 20 година наплаћено "крпљење пута"?  Коме је у интересу, да пут буде полигон за пљачку? Колико је оштећених возила на тој деоници?

У прљаву мокру рупу је набацана маса и остављена, да је возила утабају точковима!?

Једног кишнoг дана сам једва задржао возило на том путу, када су обе гуме на десној страни попуцале и фелне се покривиле од удраца у рупу, која се није видела, јер је била пуна воде. Сада сам ухватио на делу и снимио једног саучесника. Ко су остали чланови друмске Мафије, која пљчка и угрожава имовину и животе? Ко може да им стане на пут?

 

Коментара: 5


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  pera 19.02.2009.
  E PA POGLEDAJTE U ALEKSINCU DANAS 19FEBRUARA 2009GOD. KAKO SE CISTE I ODRZAVAJU ULICE ,PUTEVI TROTOARI MA MI SMO ZA PRIMER SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • (+0) (-0)

  dragoslav 20.02.2009.
  SNEG USRED ZIME IZNENADIO PUTARE I DIREKCIJU BAS
  JE BEZOBRAZAN OVAJ DEDA MRAZ !!!!!!!!!!!!!!!

 • (+0) (-0)

  Aleksandar 20.02.2009.
  http://www.blic.rs/drustvo.php?id=79988

 • (+0) (-0)

  rudnicar 22.02.2009.
  ova kriza pokazuje koliko i mi i drugi nisu bili u pravu kad su zatvarali i zanemarivali rudnike uglja, aleksinacki rudnici imaju projekte za termocentralu jos od belgijanaca a uglja na pretek i to ugalj sa najvecom kalorijom,pogotovo za termocentale.
  u gas se nemozemo uzdati to smo i videli ovih dana ,a postoji i tehnologija koja taj ugalj sagoreva do 95% ostatak preko filtera izlazi u vidu vodene pare,uz to jos bi se moglo napraviti i daljinsko grejanje eto aleksincu napretka i bolji dani daj boze

 • (+0) (-0)

  Zoran 14.10.2009.
  Исти овај камион, на истом "послу", у селу Крњешевци, већ другу годину... Прави штету, наплаћује јавашлук и угрожава безбедност саобраћаја.
  После "Друмска мафија" измишља ванредне техничке прегледе и наставља отимачину. Јадан је овај народ...


[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима