Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Америчка база у Нишу!

rss

03.06.2007. З. Маринковић

Америчка база у Нишу!


Американци су на силу дошли у нашу земљу, окупирали део територије, поставили своју базу на Косову и шире се специјалним обликом ратовања. Тиху окупацију спроводе на разне начине. Отимају фабрике, земљиште, стратешке позиције, постављају своје људе на позиције и намећу свој језик. Већ су урођеници почели да се прекрштавају и пишу своје име на ТХЕ језику. Чак се и аеро клуб www.albatrosnis.org, представља на окупационом језику. Организовао је спортско такмичење, на које нису добро дошли Срби!?
Све услове и пропозиције је објавио на страном, неразумљивом језику. Није јасно, како онда пишу, да су носиоци развоја параглајдинга?

Коментара: 13


#
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  гаша 04.06.2007.
  Kaда српски буде светски језик онда неће бити проблема, ја сам се у Пакистану са локалним таксистом боље спорезумевао нећете веровати на српском затао што је сличан руском, а не на енглеском језику иако га врло добро знам. А то што тако причаш о колегама није добро у крајњем случају ако икада летиш у Сићеву са таквим ставом шта ће бити ако слетиш негде богу иза ногу, да ли ће и тада неко доћи да те покупи. Наравно да ће доћи али можда и неће. А у сићеву се ипак одржава Пред Европско првенство, то ваљда нешто значи у свету параглајдинга, до тога се не долази преко веза и преко ноћи. Кад ти организујеш неко такмичење макар и у оквиру Србије моћићеш да коментаришеш организацију такмичења овако се твоји коментари и не важе јер немају никакву подлогу. Без љутње молим.

 • (+0) (-0)

  nenad 04.06.2007.
  Au, brate, al je tebi dobro

 • (+0) (-0)

  Zoran 04.06.2007.
  Српски језик је званичан језик на овим просторима. Презантације на страном језику без српске опције нису разумљиве ни разумне.
  Нека наша деца за жваку и цоца-цолу продају образ и пљују на своје порекло. Прихватају насилно и бахато понашање, па прете ускраћењем права превоза тамичара!? Још ме нико никада није возио на старт, па неће бити потребно, да организатор злоупотреби положај. На фотографијама је идеал те омладине, да учествују у тероризму над целим светом.

 • (+0) (-0)

  гаша 04.06.2007.
  Ненаде коме је добро. Случајно знам да су најмање двојица из тог клуба бранили ову свету земљу и на Косову и за време нато бомбардовања у 63. падобранској, а сајт им прави колега који се жешће повредио и хода на штакама, барем према њему треба имати разумевања. Ја му никаву примедбу не могу наћи, чак иако је има.

 • (+0) (-0)

  Zoran 07.06.2007.
  Ако је жешће ударио главом, онда је заборавио који му је матернји језик, па се кревељи ко THE saksonci. Имају ли у Албатросу неког здравог, да им направи презентацију? Овако се понашају, као подгузне муве.

 • (+0) (-0)

  Zoran 10.06.2007.
  Нај новији званичан став Србије:
  'Ako SAD daju zeleno svetlo albanskim sepratistima da protivno rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN proglase jednostranu nezavisnost, to direktno znači da je Amerika 1999. godine bombardovala Srbiju da bi se otelo 15 odsto naše teritorije', rekao je Mladenović za agenciju Beta.
  И неки АК Албатрос се још завлачи у дупе тхе Клипану??? Права подгузна мува...

 • (+0) (-0)

  John 13.06.2007.
  Pa sta radis onda jos ovde, sto ne palis za Kosovo

 • (+0) (-0)

  Boban 30god 04.07.2007.
  Cak i da je sve tacno sto si napisao o Kosovu koju alternativu nudis? Probali smo da ratujemo sa Amerikom pa se pokazalo da Amerikanci imaju saveznike u celom svetu i da su mogli da nas bombarduju jos deset godina i da poruse celu Srbiju samo da su hteli. Sta nudis kao opciju da resimo problem Kosova? Ponovo rat sa Amerikom ovog puta do naseg istrebljenja? Da idemo gerilski da ratujemo na Kosovu sa ratnim zlocincima i masovnim ubicama Cekuom i Haradinajem? Samo molim te nemoj da mi pricas o Rusiji kao nasim prijateljima jer mi je muka od te neistine. Kinezi pa bi mogli u tom ratu eventualno da nam uvale sinteticke uniforme i papirnate cizme. Dva miliona Albanaca uz pomoc Amerike drze Kosovo i vojno i politicki potpuno u svojim rukama. Kako mislis da ih ubedis da pristanu da budu Srbija? Rat smo probali i nije islo. Sta je preostalo Zorane?

 • (+0) (-0)

  Zoran 04.07.2007.
  Не разумем политику и не пишем о Косову ни о некој Србији... Земља је ваљда власништво онога ко је купи? А има ваљда разлога зашто нико у свету неће да сарађује са Београдом? Мени је мука од бахатог понашања заполених у београдским ЈАВНИМ КУЋАМА, на шалтерима, установама... Само прете отимањем, пленидбом, траже рекет и слона Миту.
  Пишем о моди, да се користи страни језик. Пишем о насилном понашању ТХЕ Цлинтона и Солане, који су бацали бомбе у моје двориште и плшили ми децу. Пишем о лелемудима, који су се усрали у гаће и завлаче се у дупе тим ТХЕ силеџијама, па користе њихов накарадан језик уместо свог!? Бар да је правилан и јасан, па би имало оправдања. Саксонци морају да спелују један другом, ако се не виде, јер не знају шта говоре и како се пише... И сада неки аеро клуб АЛБАТРОС из Ниша, пише, како је носиоц развоја!? Сајт је написао за Цлинтонову ћерку, на њеном језику, па како да га разумеју наша деца? Организовао је такмичење летача где Срби нису добродошли, семе им се затрло!

 • (+0) (-0)

  Zoran 04.07.2007.
  Да покушам о Косову, мада мислим да није проблем на Косову, него у Београду.
  Мени стижу претње принудном наплатом, без икаквог повода, као да постојим због Динкића, или другог мафиозе? У исто време пуштају Кинезе и Турке, да нас униште нереалним ценама робе. Докле год такви плаћеници владају, Срби беже из београда и Србије. Спроводи се план уништења свега што је српско. Још 1945-те је ТХЕ банда бомбардовала НАРОДНУ БИБЛИОТЕКУ, па не овамо, још неколико пута падају ТХЕ бомбе. Руске нису никада! Сем бомбама, Срби се уништавају на перфидне начине, специјалним обликом ратовања. И жарише на Косову је један начин. Иницира га Београд, по плану ТХЕ ВИШЕ СИЛЕ и трајаће, док има Срба. Када се овде буде пекла ћурка уместо прасета, писало ТХЕ, пљувало на Вука и своје порекло, онда неће бити Косовских проблема. То је неко у АК Албатросу већ схватио и на време заузео место под репом Цлинтона и шири освајачку пропаганду. Треба да се декларише, као учесник у окупационом програму, а не као аеро клуб!?

 • (+0) (-0)

  Zoran 01.08.2007.
  Још једна подгузна мува у Нишу?! Још једно такмичење ТХЕ летача организује АК Грунф, пропозиције на ТХЕ језику: http://www.aleksinac.net/paraglajding/372.html

 • (+0) (-0)

  Zoran 29.08.2007.
  Нашао сам THE подгузну муву! Нисам имао фото апарат да је снимим, али се лако препознаје: Позади везана дуга седа коса, а напред на канапче окачен празан новчаник. Мислио сам, да је то неки пензионисани хипик, који жицка за фикс. Рече, да је Он организовао THE пропаганду, штампање плаката и рекламних листића на страном језику! Још се хвали тиме!?
  Саботирао је тиме и ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО у Власотинцу, па је посетиоце било мање од летача. Циљ је био у спортском центру поред купалишта, а посетиоци су у главном били околни сељаци, забринути за своје баште и винограде. Ако је мање публике од такмичара, коме је онда намењено такмичење? Ко има и какав интерес од организовања такмичења? Чињеница је да се омладинци-летачи могу избројати на прсте, а THE подгузна мува спроводи саботажу неразумљивим писањем. До када ће то толерисати ВАЗДУХОПЛОВНИ САВЕЗ СРБИЈЕ?

 • (+0) (-0)

  Zoran Marinkovic 07.12.2007.
  BEOGRAD, 6. decembra (Tanjug) - Premijer Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da ukoliko SAD odluče da albanski separatisti proglase jednostranu nezavisnost, onda će postati potpuno jasno zašto je NATO bombardovao Srbiju i zašto su potom NATO trupe došle na Kosovo. "Osnovni cilj je stvaranje marionetske NATO države u kojoj bi kako je određeno u Aneksu 11 Ahtisarijevog plana konačan i vrhovni organ vlasti bio NATO pakt", ocenio je Koštunica u izjavi Tanjugu. (Kraj)


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима