Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пијаца апсурда и продаје на забрањеним местима

rss

19.10.2015. Д. Остојић

Алексиначка пијаца постаје терен жестоког апсурда.
Наиме, и поред објекта за продају пијачних производа главна продаја се одвија на улици.

Алексиначка пијаца

И то не би био толики апсурд да на улици не стоји табла где на српском језику пише ЗАБРАЊЕНА ПРОДАЈА. Да апсурду није крај говори и податак да је та улица на којој су постављене тезге заправо пожарни пут који никако не сме да буде место продаје.

О овом проблему нам из прве руке говори и наш читалац чији је коментар изнео низ проблема на које закупци на пијаци наилазе:

"Табла која казује све! Постављена од стране комуналног предузећа! Мислим да у кругу од 100 км не постоји гора пијаца! Само узети новац људима и толико! На месту где је паркинг људима се наплаћује "трошарина"-пијачна услуга, зашта и каква услуга незнају ни они! На робној пијаци-бувљаку WC није у функцији! Комунално предузеће нема мајсторе да отклоне квар! А што се тиче цена закупа тезги и да не говоримо! Месечни закуп је 4.800,00 дин. и плус дневно коришћење тезге-трошарина 220,00 динара што на месечном нивоу буде 11.400,00 динара, питамо се за шта?!?!?"

Забрањена продаја и продаја

"Прођите и уверите се сами, Картон сити је лепше место од алексиначке пијаце, има још сијасет ствари о којима може да се каже о овом случају, али кога је за то брига битно је да они позитивно послују, а ко то плаћа и на чијој грбачи и због чега кога то сад интересује!!!!" додаје огорчени закупац.

 


# Комуналне услуге ЈП тоалет пијаца распродаја Из прве руке
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима