Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Још једна победа грађана и Алексинац.Нет-а

rss

25.02.2016. Д. Остојић

Нашу редакцију су многи критиковали да о свему што пишемо износимо искључиво критичке ставове. Истина је мало другачија.

Још једна победа грађана и Алексинац.Нет-а

Ми преносимо оно што грађани критикују, а тиче се неажурности рада локалне власти и ненаменско трошење пара. Наше критике су за многе функционере јако болне, али апели грађани полако почињу да добијају и своје резултате. Наравно све је то због избора који следе, али и поред тога ево једне лепе вести.

Наиме, грађани општине Алексинац су нас често контактирали и замолили да пренесемо њихов апел, како би се што пре асфалтирала улица величине 50 метара између Алексиначке гимназије, школе Вожд Карађорђе и вртића Лане.

Два пута смо писали о томе, објављивали фото репортаже, али није било помака, све до пре недељу дана када су грађевинске машине изашле на терен и кренуле са радом. Ускоро ће ова улица бити асфалтирана.

Честитамо грађанима, и позивамо их на што бољи и снажнији грађански активизам. Указујте нам на проблеме из вашег окружења и ми ћемо то објављивати. Можда не можемо подстаћи решење сваког проблема, али неких ћемо сигурно. Ако буде било потребно писаћемо о том проблему и у наставцима.

За ову улицу од 50 метара смо писали у размаку од годину и по дана и указивали на проблем, и решење је стигло. Искористимо предизборну кампању, да нам град и општина буду лепши.


# општина Вожд Карађорђе ОШ Лане ПУ школе Алексинац.Нет асфалт Лоле Рибара улица
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима