Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Као мајка имам право да знам име и презиме убице мог детета"

rss

30.06.2023. Телеграф

Алекса Стојменовић(25) из Алексинца проглашен је мртвим 17.маја 2021. године након туче на прославе рођендана.

Драгана Николић са сином Алексом Стојименовић Фото: Приватна архива

"Хиљаду пута сам видела снимак убиства мог сина", тврди Драгана
 

- Као мајка имам право да знам име и презиме убице свог детета. Више од две године нема ни оптужнице. За неверицу је да се она два пута враћала на дораду. Хиљаду пута сам видела снимак убиства мог сина. Јасно се види ко га је ударио након чега је пао и више није дошао свести- почиње своју исповест Алексина мајка, Драгана Николић.

Алексина мајка снимак смрти детета први пут видела на ТВ-у: "Нисам ни схватала да ми је дете убијено"

За наношење тешких телесних повреда са смртним исходим ухапшен је и чак четири месеца у притвору О.П.

- Ни он ни његови родитељи нису ме позвали да ми изјаве саучешће. Управо су они били ти који су пред камерама јавно пустили снимак туче. Тада сам га први пут и видела. У тужилаштву су ми рекли да га не гледам како се не би потресала. Не знам број пута колико сам видела како момак удара у врат моје дете. Након силовитог ударца Алекса пада и више се никада није подигао на своје ноге - каже Драгана.

Сина оплакује сваки дан. Она тврди да је Алекса био здрав младић и да је његова смрт само резултат ударца у врат. У медијима чита како се неки случајеви ефикасно решавају, а у случају њеног сина нема ни оптужнице.

- Осумњичени за смрт мог детета је само четири месеца био у притвору. На слободу је изашао 13.децембра 2021. године. Од тада је на слободи, завршио гимназију, уписао факултет, а мој Алекса је мртав - каже Драгана.

 


# убиство Алекса Стојменовић Драгана Николић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима