Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Домови за старе на југу Србије запошљавају нове раднике

rss

01.04.2020. Јужне вести

Због повећаног посла и пораста броја корисника у установама социјалне заштите, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања расписало је конкурс за додатно ангажовање кадрова. На југу ће за привремени посао неговатељица и радника обезбеђења моћи да конкуришу у Алексинцу, Дољевцу, Лесковцу, Димитровграду и Сурдулици.

Фото: архива

На привремено-повременим пословима биће ангажовано укупно 199 неговатељица, 53 медицинске сестре, 4 медицинска техничара, 3 лекара и 16 радника обезбеђења, од којих је 21 на југу Србије.

Геронтолошки центар “Јеленац” у Алексинцу тражи 6 неговатељица и 2 радника обезбеђења, а заинтересовани се могу пријавити на мејл [email protected].

Ова мера има за циљ обезбеђивање још боље заштите и унапређење услова живота свих корисника ових установа, који истовремено припадају категорији грађана најугроженијих заразном болешћу ЦОВИД-19 - наводе на сајту Министарства.

Комплетан списак установа које траже нови кадар можете погледати на сајту Министарства, а огласи ће бити објављени и на сајту Националне службе за запошљавање.


# запошљавање Јеленац геронтолошки центар
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима