Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Još jedan od razloga zbog kog nije bilo prenosa skupštine?

rss

17.09.2014. D. Ostojić

Po prvi put u istoriji aleksinačkog parlamentarizma nije bilo snimka kompletnog prenosa skupštine.

Još jedan od razloga zbog kog nije bilo prenosa skupštine?

Kao jedan od razloga navođene su i jako škakljive teme o kojima se raspravljalo. Jedna od njih je i pitanje malverzacija oko Poljoprivredne škole, i da li je bilo ili nije pronevere 200.000 evra zbog kojih su zapeli radovi na završetku novog objekta.

Druga goruća tema su bili i računi za komunalne usluge, a treća isto tako zanimljiva tema jeste i plata pomoćnice predsednika opštine, Nenada Stankovića.

U zvaničnom dokumentu, koji je bio i odgovor na postavljeno odborničko pitanje stoji da je plata Danijele Petković koja obavlja funkciju pomoćnice predsednika opštine skoro 80.000 dinara.

U ovom sazivu lokalne vlasti je Aleksinac dobio dve nove funkcije, jedna je načelnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, a druga je funkcija pomoćnika predsednika opštine. Obe funkcije obavlja Danijela Petković.

Danijela je po struci diplomirani pravnik. Politički je aktivna do sada bila u četiri političke organizacije SPS- Slobodana Miloševića, SNS - Branislava Ivkovića, DS - Borisa Tadića, URS - Mlađana Dinkića, a po nezvaničnim informacijama sada se nalazi u statusu vanstranačke ličnosti nakon unutarstranačkih previranja u aleksinačkom URS-u.

Radila je kao menadžer u firmama Gramer i REUM Gmbh, zatim u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a od 2012. godine je radnik opštinske uprave Aleksinac.


# SPS DS opština URS Gramer Komunalne usluge JP Danijela Petković funkcije plata KLER
@socijalisti @demokrate @regionisrbije @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima