Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova sezona Košarkaškog kluba Napredak

rss

26.08.2018.

KK Napredak počinje novu sezonu u 2. košarkaškoj ligi Srbije. U prošloj sezoni 2017/18. bilo je mnogo uzbuđenja. KK Napredak je zauzeo visoko 4. mesto u ligi i sa 1873 postignutih poena i bio je prvi klub u ligi sa najpreciznijim šuterima.

Nova sezona Košarkaškog kluba Napredak

KK Napredak, sada kao predsednik predvodi Nenad Stojković i uskoro kreće u novu borbu. Euforije logično nema, tu je samo obaveza da se opravda prošlogodišnji uspeh i uspešno startuje sa novim šefom u timu.

Ove godine se na vreme počelo sa sastavljanjem tima i pripremama i mnogo je komotnije za rad. Tim je do skoro bio na letnjoj pauzi, osvežen je sa novim igračima i nema sumnje da nas očekuje zanimljiva borba u ligi.

Trener kluba je isti kao prošle sezone Nebojša Raičević, koji se uz dugogodišnju uspešnu karijeru košarkaškog trenera u Srbiji i u inostranstvu dokazao na mestu selektora.

U kratkom vremenskom periodu mora da se odrade mnoge stvari i da klub bude spreman za prvu prventsvenu utakmicu. U hodu se rešavaju i fizičke pripreme i upoznavanje. Ima još vremena za pripreme i tačno se znaju sve faze rada.

Klubski lekar ponovo biće dr Marko Jovanović.

U odnosu na prošlu sezonu došlo je zamene skoro celokupnog tima. Jedno od najvažnijih pojačanja je ujedno i povratak u klub Aleksinčanina Nikole Raičevića, koji će u ovoj sezoni biti kapiten. Klub se posebno pojačao i čini se da će morati ponovo da se dokazuje u košarkaškoj javnosti i da opravda mesto u vrhu tabele.

Ovim putem pozivamo sve naše verne gledaoce da prate naš klub i dolaze na utakmice u Hali sportova u Aleksincu.


# Napredak KK Marko Jovanović dr Nebojša Raičević Nenad Stojković
@KKNapredakAl @MarkoodMorave @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima