Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ANGEL HEART

28.08.2007.
ANGEL HEART

JEDINSTVENA ŠANSA ZA PERSPEKTIVNE FRIZERE!

Firma Angel Heart je odlučila da kreira tim perspektivnih frizera, baziran na višegodišnjem iskustvu sticanom u inostranstvu.
Za one koji ne pristaju da rade za drugoga već veruju u sebe i svoje sposobnosti. Ne dozvolite da Vas rad naplacuje drugi, učinite to Vi. Firma Angel Heart vam to omogućuje.
Da li je moguće da nemate salon u vlasništvu a da celokupnu zaradu koju ostvarite zadržite za sebe i da Vam vlasnik ne određuje platu već Vi to sami činite.
Do sada to nije bilo moguće ali sada sa firmom Angel Heart to postaje stvarnost. Firma Angel Heart Vam nudi ono što nije niko do sada. A to je:

  • 1. Obezbeđuje Vam ekskluzivno opremljen prostor sa svom neophodnom opremom
  • 2. Obezbeđuje Vam maksimalnu marketingšku kampanju
  • 3. Obezbeđuje Vam celokupnu administraciju
  • 4. Obezbeđuje Vam da imate salon na raspolaganju 16 sati dnevno

Uz firmu Angel Heart dobijate svoju visit kartu što vam ne omogućavaju ostali saloni tj. za Vaše klijente postojite samo vi.
Dolazite i odlazite sa posla kada vi to želite tj. onako kako se dogovorite sa klijentom.
Vaša obaveza je samo da platite zakup radnog prostora. Što biste Vi dobijali procenat od Vaseg rada, kada sa firmom Angel Heart možete Vi da dajete procenat. Sva zarada iznad visine zakupa pripada Vama.
Broj frizera kojima obezbeđujemo ove uslove je ograničen. Prijavite se na konkurs i preuzmite sudbinu u svoje ruke. Radite u firmi koja je svoju organizaciju poslovanja postavila na principima najboljih svetskih iskustava.

Prijava na konkurs do 15. 09. 2007. godine

Kontakt telefon 063/830 99 33
Kontakt osoba Miljan Stojanović


AngelHeartStudio.com 

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима