Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 8493  Displaying: 11 - 20

Znanjem do zdravlja i bezbednosti Roma i Romkinja

Crveni krst Aleksinac 16.09.2021.

Crveni krst Aleksinca je jedno od 33 udruženja sa kojima su potpisani ugovori za korišćenje sredsta za realizaciju projekata od javnog interesa na konkursu Kabineta ministra bez portfelja.

Opširnije

Komentara: 0

Otvaranje parkirališta za bicikle i podela promotivnog materijala, kao i merenje krvnog pristiska

16.09.2021.

Kako će se u Aleksincu obeležiti Evropska nedelja urbane mobilnosti.

Opširnije

Komentara: 0

Kolumna Marije Ilić: Đavo je odneo šalu

16.09.2021.

U početku nam je baš bilo zabavno. Mnogo smo se smejali njihovoj gluposti, nebuloze koristili kao pošalice, pravili šale na njihov račun... Svaki njihov „javni nastup“ bio je protkan (nenamerno) humorističkim sadržajem, pa je mnogima suština promakla. Oni ne znaju drugačije!

Opširnije

Komentara: 0

Kolumna Miodraga Tasića: Hleba i igara II

15.09.2021.

Kako vreme leti! Nije prošlo ni mesec dana od nastanka članka s istim naslovom, samo prvi deo, u kome autor teksta, moja malenkost, tvrdi da u zemlji Srbiji ima dva osnovna razloga za zadovoljstvo i sreću naroda; hleba i igara. Kao hleb je jeftin i većini Srba dostupan, a igre, ovakve ili onakve, sveprisutne i dovoljne da uvesele puk. Međutim?

Opširnije

Komentara: 0

Suzbijanja krpelja i komaraca na teritoriji opštine Aleksinac

Opština Aleksinac 14.09.2021.

Opštinska uprava opštine Aleksinac obaveštava građane da će se u sredu 15. septembra 2021. godine izvoditi akcija suzbijanja krpelja na frekventnim zelenim površinama na teritoriji opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Kolja u četvrtak, 16.septembra u Nišu!

13.09.2021.

Nikola Pejaković Kolja će posle dužeg vremena, sa svojim bendom održati koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom od 20 časova.

Opširnije

Komentara: 0

Povodom obeležavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti likovni konkurs za decu svih uzrasta

Opština Aleksinac 13.09.2021.

Povodom obeležavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti, Opština Aleksinac raspisuje likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i za polaznike PU "Lane" sa temom „Održiva mobilnost za zdraviji život“, praćena sloganom „Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!“.

Opširnije

Komentara: 0

Aleksinački mešoviti hor Šumatovac nastupio u Leskovcu

12.09.2021.

Veliki hol Leskovačkog kulturnog centra bio je premali da primi sve ljubitelje horskog zvuka, na horskoj večeri koju je, u sredu, 8. septembra, uz podršku institucija kulture, organizovao Gradski hor Ruzmarin iz Leskovca.

Opširnije

Komentara: 0

Sud odbio zahtev tužilaštva, izlazi iz zatvora do 13. septembra

Večernje novosti 11.09.2021.

Ognjen Petković (19) Iz Aleksinca, posle više od 3 meseca provedenih u pritvoru, biće pušten na slobodu, saznaju "Novosti".

Opširnije

Komentara: 0

Kolumna Marije Ilić: Dijagnoza

10.09.2021.

Konstantno ste iscrpljeni? Svaki dan vam je loš? Osećate gubitak energije na poslu ili tokom privatnih obaveza? Dnevne obaveze vas smaraju pa ih odlažete ili izbegavate? Osećate se kao da, šta god uradili nema smisla i ne doprinosi bilo čemu? Imate želju da se izolujete od svih? Nevoljno idete na posao i jedva čekate da sa istog izađete, po mogućstvu i ranije?

Opširnije

Komentara: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 8493  Displaying: 11 - 20

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima