Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Здравље

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Total: 188  Displaying: 71 - 80

Ниш експрес наплаћује оверу и повратних карата

14.12.2018.

Весна Илић, председница удружења "Љубав Вера нада" уочила је једну појаву коју што пре треба променити.

Опширније

Коментара: 2

СТОП загађењу природе

Вукан Остојић 16.11.2018.

Као и многи портали у Србији, а и шире, и ми пишемо о загађењу природе бацањем кеса и пуштања балона са хелијумом. Због оних који не знају зашто ово не треба да раде покушаћемо да им објаснимо кроз овај текст.

Опширније

Коментара: 1

Министарство ћути о случају Алексинчанке која сумња у дијагнозу тумора

14.11.2018.

Већ више од 20 дана нема никаквог одговора из Министарства здравља поводом навода Јелене Лазаревић из Алексинца да су јој лекари у Нишу поставили погрешну дијагнозу карцинома грлића материце, што она доказује тврдњом да су јој лекари у Шведској рекли да је здрава жена и чињеницом да је и даље жива.

Опширније

Коментара: 0

КЦ Ниш: Наводи Алексинчанке нетачни, грешка евентуално у налазу биопсије

01.11.2018.

Из нишког Клиничког центра одбацили су оптужбе Алексинчанке Јелене Лазаревић да су јој поставили погрешну дијагнозу и несавесно је лечили, истичући да је дијагноза постављена на основу анализа и да је грешка једино могла да се догоди искључиво због налаза биопсије из приватне клинике. Такође тврде да је ревизија биопсије показала да је реч о истој врсти карцинома.

Опширније

Коментара: 1

Резултати рада Дома здравља Алексинац у претходне четири године

17.10.2018.

Директор алексиначког Дома здравља изашао је у јавност са резултатима рада ове здравствене установе, од како је почетком 2014. године оснивачка права преузела општина Алексинац до данас

Опширније

Коментара: 16

Хамам – турско парно купатило

Наташа 25.09.2018.

Хамам, труско или парно купатило савршен је избор за релаксацију након стресног дана или једноставно за прочишћавање организма. Боравак у просторији где је ваздух засићен влагом а темепература дотиже до 50 степени целзијусових одлично утиче на окрепљење организма али и блиставост наше коже...

Опширније

Коментара: 2

Потребна помоћ малој Николини

Душан Остојић 01.08.2018.

Николина Тасковић пореклом из Алексинца данас има 4 године и болује од изузетно ретког генерског поремећаја названог Phelan-McDermid синдром. Тренутно се налази у болници.

Опширније

Коментара: 0

Коначно почело да ради алексиначко породилиште

Јужне Вести 26.07.2018.

Након 20 дана од свечаног отварања реновираног породилишта у Алексинцу, из Опште болнице саопштавају да је оно јуче почело да ради и да се једна трудница већ породила у новој сали.

Опширније

Коментара: 0

Зелена патрола на северу Црне Горе

08.07.2018.

Влада Републике Црне Горе омогућила је инвеститорима градњу мини хидроцентрала (МХЕ) на северу Црне Горе. Велики број МХЕ је планиран у Националном парку Проклетије. Грађани Плава и околних места су се удружили како би спречили рeализацију ових пројеката, који угрожавају њихов опстанак на вековним огњиштима. Јер…живот без воде је немогућ!

Опширније

Коментара: 0

Пви знаци опадања броја новооболелих на територији општине алексинац

Дом Здравља Алексинац 02.04.2018.

Из алексиначког Дома здравља обавештавају заинтересовану јавност да је број оболелих достигао 656, закључно са данашњим даном.

Опширније

Коментара: 4

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Total: 188  Displaying: 71 - 80

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима